TrainTone Teknolojisi ile Spora Yeni Bir Soluk!

Alışveriş Alışveriş TrainTone Teknolojisi ile Spora Yeni Bir Soluk!

Tarihler: 10 Ekim 2011 Pazartesi ~ 10 Kasım 2011 Perşembe

Firma: Reebok

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 10, 2011 ~ Kas 10, 2011

Benzersiz teknolojileriyle çığır açan Reebok, antrenmanlarınıza özel geliştirdiği TrainTone’la sizi spora davet ediyor.

Sadece yürüyüş değil, tüm spor aktiviteleri sırasında rahatlıkla kullanabileceğiniz TrainTone ayakkabılar, tabanındaki denge noktaları sayesinde spor esnasında bacaklarınızı normal bir spor ayakkabısına göre daha fazla çalıştırarak, daha hızlı sonuçlar elde etmenizi sağlıyor. TrainTone teknolojisine sahip teknolojik bantlarla desteklenen tekstil ürünleri ise antrenmanınıza yeni bir soluk katacak. TrainTone teknolojisi ile üretilmiş t-shirtler, üstler ve şortları denediğiniz ilk anda farkı hissedeceksiniz.

Spor salonunda ya da bireysel olarak çalışırken kullanabileceğiniz TrainTone teknolojisine sahip ayakkabı ve tekstil ürünleri değişik renk alternatifleriyle tüm Reebok satış noktalarında sizi bekliyor. TrainTone System ayakkabıları 213 TL’ye, TrainTone teknolojisine sahip tekstil ürünlerini ise 120 TL’den başlayan fiyatlarla tüm Reebok mağazalarında bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT