Truva Mini Su Bardağı İle Türk Kahvesi Sunumları Daha Şık

Alışveriş Alışveriş Truva Mini Su Bardağı İle Türk Kahvesi Sunumları Daha Şık

Tarihler: 03 Mart 2011 Perşembe ~ 03 Nisan 2011 Pazar

Firma: Gürallar ArtCraft

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 3, 2011 ~ Nis 3, 2011

Modellerinde kullanışlılığı gözetmesinin yanında ince detayları öne çıkaran cam üreticisi Gürallar ArtCraft, bu sefer de Türk mutfağının kahve kültürünü göz önünde bulundurarak, kahvenin yanında içilen su miktarına uygun büyüklükte su bardakları üretti.

Kültürümüzde önemli bir yere sahip ve 40 yıllık hatırı olan Türk kahvesini, en mükemmel şekliyle sunmak, ikramımızın hakkını vermek isteriz. Mükemmel kahve ikramı için olmazsa olmaz parçalar ise, adabıyla pişirilmiş mis kokan Türk kahvesi, mümkünse yanında ufak bir şekerleme ve tabii ki kahveyle birlikte yudumlanacak küçük bir bardak su. Gürallar ArtCraft mükemmel kahve ikramlarını yapabilmeniz için, fincanın yanında servis etmeye uygun, şık tasarımlı mini su bardakları üretti.

Gürallar ArtCraft’ın kahve sunumları için hazırladığı, birbirinden şık mini su bardaklarıyla kahve ikramlarınız dört dörtlük olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT