Türk Tasarımcı Bedros Tanışman, İstanbul’un Ruhunu Saate İşledi

Alışveriş Alışveriş Türk Tasarımcı Bedros Tanışman, İstanbul’un Ruhunu Saate İşledi

Tarihler: 02 Eylül 2010 Perşembe ~ 02 Ekim 2010 Cumartesi

Firma: Peter Tanışman

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 2, 2010 ~ Eki 2, 2010

Türk Tasarımcı Bedros Tanışman, İstanbul’un Ruhunu Saate İşledi

Tasarımlarında estetik ile tutkuyu hep bir arada tutan dünyaca ünlü Türk saat tasarımcısı Bedros Tanışman, İstanbul’dan esinlenerek ürettiği 24 Saat adlı yeni modeliyle yine saat tutkunlarını kendisine hayran bırakacak.

Tasarımında Boğaz`ın eşsiz turkuaz rengi kullanılan, özünde ise, İstanbul’da hayatın 24 saat sürekli hareketli geçmesinden ilham alarak 24 Saat adının verildiği saat, Peter Tanisman markasının en iddialı modellerinden biri olarak öne çıkıyor. Kusursuz işçiliği, sıra dışı ve özgün tasarımıyla karizmatik çizgilere sahip olan 24 Saat, İstanbul iş dünyasının güçlü erkekleri için üretildi.

“Gerçek zamanı yaşayanların saati” sloganıyla üretilen ve gün dönümlerinin yorumlanabilmesi için ay, yıldız ve güneş simgelerinin akrep üzerinde ustaca kullanılan 24 Saat’in akrebi, bir turunu klasik saatlerden farklı olarak 12 değil, 24 saatte tamamlıyor.

46 milimetre çapındaki yuvarlak formlu kasaya sahip saatte, tasarımında bileğe oturması ve kullanan kişinin kendini rahat hissetmesi için sadece Peter Tanisman markalı saatlerde bulunan ve sır gibi sakladığı özel bir yöntem uygulandı.

Timsah derisi kayışa sahip, 18 ayar pembe ve beyaz altın kasalı, safir kristal, anti röfle camı ve erkek karizmasını tamamlayan görünümü ile dikkat çekiyor. 29 bin İsviçre Frangı ile satışa sunulan 24 Saat, saatçiliğin estetik, stil, bilgi ve beceri varyasyonlarını gözler önüne seriyor.

Dünyada ilk defa Peter Tanisman saatlerinde uygulanan “sonsuza kadar garanti” politikasıyla nesiller boyu kullanılabilecek olan 24 Saat, sınırlı sayıda üretildi.
www.peter-tanisman.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT