Türkiye Kayak ve Snowboard Şampiyonası

Alışveriş Alışveriş Türkiye Kayak ve Snowboard Şampiyonası

Tarihler: 22 Mart 2010 Pazartesi ~ 24 Mart 2010 Çarşamba

Firma: AKUT Kar Sporları Kulübü

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2010 ~ Mar 24, 2010

5-6 Mart 2010 tarihlerinde Uludağ’ ve Erzurum ‘da yapılan Kayak ve Snowboard Şampiyonasına ,AKUT Kar Sporları Kulübü adına lisanslı yarışan 15 Kayak ve 3 Board sporcusu 1. Etap ve 2. Etap yarışlarında kazandıkları puanlar ile katılmaya hak kazandılar.

Yarışlara katılan sporcular hazırlık antrenmanlarını sezon içinde Kayak Takımını antrenörleri Dr. Fatih Kıyıcı, Volkan Yurdakul ve Yavuz Kıyıcı ile yaparken; Board Takımı da milli board sporcusu ve uluslararası tanınmış spor fotoğrafçısı olan antrenörleri Mine Kasapoğlu ile hazırlık çalışmalarını tamamladı.

İki gün süren şampiyonada, Slalom ve GS yarışlarında Kayak ve Board kategorilerinde toplam 2 Altın,5 Gümüş, 3 Bronz madalya kazanan sporcular madalya töreninde takım arkadaşları tarafından büyük alkış aldılar.

Kayak ta madalya alan sporcularımız :
Çocuk 1 katagorisinde Incinur Ikiışık SL ‘de bronz, GS’ te gümüş ,Minikler katagorisinde Pelin Tamer SL ‘de bronz , GS ‘te gümüş ,Idilsu Güney GS’te bronz, Can Köksal GS’te gümüş madalya kazandı.

Snowboard’da Çocuk katagorisinde Burcu Açıkgöz iki gümüş , Minik katagorisinde Yağmur Eminoğlu iki altın madalya kazandı.

Uludağ’da yapılan Minik ve Çocuk katagorileri Türkiye Kayak Şampiyonasında milli takım sporcumuz, Derin Evcim en iyi pist derecesini yaparak ,Mart sonunda Italya’da yapılacak Uluslararası Çocuk kupasına katılacak milli takima seçildi.

Aynı tarihlerde Erzurum ‘da yapılan Gençler Türkiye Kayak Şamiyonasında Özlem Çarıkçıoğlu da aldığı derece ile Uluslararası Palandöken ve Sarıkamış Kupalarında ülkemizi temsil edecek milli takıma seçildi.

Yarış Sonuçlarının toplam puanlarına göre bu yıl da İstanbul ,İller sıralamasında birinci olarak Türkiye Kupasını kazandı . Toplam il puanlarında tüm yarışan AKUT KAR SPORLARI sporcularının aldığı derecelerin önemli yeri oldu .

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT