U.S. Polo Assn. bu yaz giyimde özgürlük vaat ediyor

Alışveriş Alışveriş U.S. Polo Assn. bu yaz giyimde özgürlük vaat ediyor

Tarihler: 11 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 17 Mayıs 2009 Pazar

Firma: U.S. Polo Assn.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 11, 2009 ~ May 17, 2009
22 farklı renk altenatifiyle U.S. Polo Assn. 2009 Yaz Koleksiyonu cıvıl cıvıl
U.S. Polo Assn. bu yaz giyimde özgürlük vaat ediyor
Tamamen doğal ve hafif materyallerden oluşan, parça boyaların 22 rengi ile hareketlenen U.S. Polo Assn. 2009 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu; armalar, logolar, renkli baskı ve desenler ile yaşam tarzı spordan alıntılar taşıyor.

Kendine özgü çizgisini koruyarak, şık olmayı seven erkek ve bayanlar için bu yaz da renkli bir koleksiyon hazırlayan U.S. Polo′da hem günlük kullanıma hem de iş yaşamına yönelik alternatifleri bir arada bulmak mümkün olacak. Yeni sezonda renk ve model alternatifi konusunda özenle çalışan U.S. Polo’ nun 2009 İlkbahar-Yaz Koleksiyonunda her zevke ve yaşa uygun geniş bir ürün yelpazesi sunuluyor.

Farklı fonksiyon ve kalıplarda pantolonlar
Yeni bir model olan “Summer Cotton” ve tiril tiril yıkamalı poplinlerden oluşan bayan ve erkek çinolar, şehir içinde spor ayakkabılar, kumsalda da çıplak ayakla paçalarını kıvırarak kullanılabilinecek çok yönlü pantolonlar arasında yer alıyor. “Broken Linen” isimli parça boya ve yıkamalı keten pantolon kalıplarında da bu sezon bayan ve erkekler için yeni alternatifler sunuluyor. “Exclusive Stretch Twill” özelliği ile bayan pantolonları vücut şeklini rahatça alırken aynı zamanda gün boyu konfor sağlıyor. 5 cep ve kapri gibi modeller de değişik dikiş detayları ile ön plana çıkıyor. “Elegant Cotton” ise daha çok şehir için seçildi ve erkek ürün grubu içerisinde şık bir koton pantolon alternatifi oluşturuyor.

Geçen sezon trikolarda görülen renkli parça boya efektleri bu sezon t-shirt’ler, gömlekler, ribana atletler ve parça boya pantolonlarda da kullanılıyor. Baklavalı, ringel ve saç örgüsü trikolar, özellikle sezonun renkleri olan camgöbeği mavi, kobalt, su yeşili, turuncu, sarı, mor, lila, pembe ve elma yeşili tonlarından oluşuyor. 2009 Yazı için “Light Summer” temasıyla yola çıkan U.S. Polo’nun yeniliği ise ince örgülü ve ipeksi bir dokuya sahip tiril tiril pamuklu trikolar.

Çalışan kadınlara ekstra konfor
Yeni koleksiyonda slim-fit kalıp gömleklere daha çok yer veriliyor ve yazın getirisi olarak renk çeşitliliğine daha fazla özen gösteriliyor. Bu gömlekler hem günlük hayat hem de iş hayatı için oldukça uygun. Özellikle çalışan kadınlar düşünülerek tasarlanan “Business Comfort Grubu”, iş yaşamına özgü detaylarla farklılaştırılmış. Koton, ancak stretch özelliği olan kumaştan üretilen bu koleksiyon, fit kalıplarına rağmen kullanıcısına konfor sağlıyor. Bu gömlekler sadece iş yaşamında değil, günlük kullanımda da rahatlıkla farklı ürünlerle kombine edilebiliyor.

Sezonun trendine uygun olarak tasarlanan gömlekler; açık mavi, mavi, lacivert, gri ve pembe gibi klasik tonlardan oluşan düz modellerin yanı sıra çizgili desenli alternatiflerde de sunuluyor. Yine klasik U.S. Polo nakışları ile süslenen gömlek koleksiyonu, çalışan kadınların rahatlığı düşünülerek kolay ütülenebilir kumaşlardan üretiliyor. Özel tasarlanan koton yazlık elbise ve etekler de spor bir şıklık için U.S. Polo’nun detaylarını taşıyor.

Blazer armaların, altın ve gümüş düğmelerinin yeniden tasarlandığı bu sezon; altın blazer düğmeli koton pardösüler, hem bayan hem erkek için tasarlanmış incecik yazlık montlar ve rüzgarlıklar, “Light Summer” temasının ferahlığını, canlılığını ve taptaze dinamizmini doyasıya hissettiriyor.

Çocuklara yetişkin modası
Anne-babasını örnek almayı seven çocuklar düşünülerek hazırlanan 2009 Yaz Koleksiyonu’nun en önemli özelliklerinden biri tüm ailenin giyebileceği ve birbiriyle uyumlu ürünlerden oluşan, hatta bazı ürünlerde birbiriyle aynı modelleri kapsayan bir yelpazede sunuyor olması.

U.S. Polo 2009 Yaz Çocuk Koleksiyonu, kadın erkek koleksiyonunun tıpatıp özellikleri alınarak uyarlanarak hazırlanmış. Çocuk koleksiyonu rengarenk ve çok detaylı. Çocuklar için taptaze bir bahar ve yaz koleksiyonu için bütün detaylar küçültülerek oluşturuldu.

U.S. Polo’nun ana renkleri olan kırmızı, beyaz ve lacivertin yanı sıra sezon renkleri olan elma yeşili, pembe, cam ve su yeşili tonları da ön plana çıkıyor. Koleksiyonda, triko ve polo t-shirt’lerle birlikte erkek çocuklar için spor pantolon ve jeanler; kız çocuklar için de renkli koton ve penye elbiseler bulunuyor.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT