Ülker Golden Finger İle Bir Pakette Dört Farklı Çikolata

Alışveriş Alışveriş Ülker Golden Finger İle Bir Pakette Dört Farklı Çikolata

Tarihler: 04 Kasım 2010 Perşembe ~ 21 Kasım 2010 Pazar

Firma: Ülker

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2010 ~ Kas 21, 2010

2010 Kurban Bayramı, Ülker Golden Finger’in yeni çeşitleri ile tatlanıyor. Ülker Golden Finger, şık kutusunda sütlü, fındıklı, Antep fıstıklı ve bitter çikolata lezzetleri sunuyor.

Türk tüketicisine en kaliteli ve lezzetli ikramlık çikolataları sunan Ülker, Kurban Bayramı’nda tüketicileri yepyeni bir ürün ile tanıştırıyor. Ülker Golden Finger, çikolata severlere bir pakette dört farklı çikolata lezzeti sunuyor.

Ülker Golden Finger’in şık kutusunda sütlü, fındıklı, Antep fıstıklı ve bitter çeşitleri bulunuyor. Hem Kurban Bayramı’nda hem de diğer özel günlerde Ülker Golden Finger, ikram etmesi, ikram edilmesi kadar değerli bir çikolata olacak.

Ülker, Kurban Bayramı’nda bayram coşkusunu yaşayan, gelenekleri günümüze taşıyan, paylaşmayı, ikram etmeyi ve hediye vermeyi seven herkesi buluşturan marka olmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT