Vaillant’tan Çevreci Ürünler

Alışveriş Alışveriş Vaillant’tan Çevreci Ürünler

Tarihler: 01 Eylül 2009 Salı ~ 01 Ekim 2009 Perşembe

Firma: Vaillant

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 1, 2009 ~ Eki 1, 2009
Vaillant’tan Çevreci Ürünler

Tek bir cihazla ısıtma soğutma ve sıcak su bir arada
Vaillant’ın bu yıl Türkiye’de piyasaya sunduğu ısı pompası sistemleri mevcut fosil yakıtlar yerine doğal ısı kaynaklarını (Hava-Su-Toprak) kullanarak tek cihaz ile ısıtma, soğutma ve sıcak su ihtiyacını karşılıyor.

Vaillant ısı pompası sistemleri ile ürünün dizaynına göre yaklaşık 1kW elektrik tüketimi ile 4,5kW-5kW’a kadar enerji üretimi sağlanabiliyor. Bu yüzden, bu ürünler mevcut tüm ısıtma sistemlerine göre çok daha verimli ve tasarruflu olabiliyor.

Bu sistemler bireysel evlere veya villalara uygulanabildiği gibi kaskad bağlantılarla apartman, otel, hastane gibi merkezi sistemin tercih edildiği mekanlar için de ideal çözümler sunuyor.

Yerden soğutma sistemleriyle yumuşak bir soğutma sağlayan bu ürünler, üflemeli klima cihazlarından rahatsız olanlar için de ideal.

Vaillant, tüketicilerin beğenisine sunduğu tüm bu yüksek teknoloji ürünler için satış ve servis ağını yeniden yapılandırma yoluna başvurdu. “Enerji bayiliği” adını verdiği bu yeni yapılanma için, konusuna hakim uzman kadrolar oluşturarak detaylı ve sıkı eğitimler vermeye devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT