Verbatim sizi mouse avına davet ediyor

Alışveriş Alışveriş Verbatim sizi mouse avına davet ediyor

Tarihler: 03 Temmuz 2009 Cuma ~ 03 Ağustos 2009 Pazartesi

Firma: Verbatim

Adres: Selvili Sok. N:7 D: 3 4. Levent 34330 İstanbul İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 324 83 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 3, 2009 ~ Ağu 3, 2009
Verbatim sizi mouse avına davet ediyor
Bahar, kuşların cıvıltısıyla beraber Verbatim’den de dört tane yeni mouse getiriyor. Hem evde hem de dışarıda ergonomik tasarımı, kişiselleştirilebilen ayarları ile tam bir kontrol garantisi veriyor. Kablosuz Lazer Notebook Mouse, Kablosuz Bluetooth Lazer Notebook Mouse, Şarj Edilebilir Yerleştirme İstasyonu ile Kablosuz Lazer Desktop Mouse ve Lazer Desktop Mouse perakende mağazalarında satışa sunuldu.

Kablosuz Lazer Dizüstü Bilgisayar Mouse
Kablosuz Lazer Dizüstü Bilgisayar Mouse’u, özellikle dizüstü bilgisayarlar ile birlikte hem evde hem de dışarıda kullanılmak üzere tasarlandı. USB alıcısı, Mouse’un alt kısmına rahatlıkla takılabildiği için taşıma esnasında kaybolmasını da engelliyor. Tıpkı Verbatim’in diğer ‘leri gibi kullanıcının imleç duyarlılığı tercihi için 1600 dpi’a kadar üç farklı hız ayarının yanı sıra sadece tek bir tıklamayla favori fonksiyonları ayarlanabiliyor. Fotoğraf düzenleme esnasında veya oyundaki yüksek hızlı manevralar sırasında piksel hedefleme duyarlılığı için 800, 1200 ve 1600 dpi seçeneklerinden birini ihtiyacınız olan imleç hassaslığını seçebilirsiniz. Pil yerleştirildiğinde DPI düğmesi ışıkları yanar. Üç ayar seçeneği vardır.
Parlak:1,600 dpi
Loş:1,200 dpi
Işıksız: 800 dpi

Kablosuz Bluetooth ® Lazer Dizüstü Bilgisayar Mouse
Kablosuz Bluetooth Lazer Dizüstü Bilgisayar Mouse’u özellikle MacBooks ve dizüstü bilgisayarlar için geliştirilmiştir. Aynı zamanda kablosuz Bluetooth teknolojisi sayesinde mobil kullanım için de idealdir. PC veya dizüstü bilgisayara bluetooth bağlantısı sayesinde hızlı kurulur. Piksel hedefleme özelliğiyle fotoğraf düzenlemeyi ve oyundaki yüksek hızlı manevraları gerçekleştirmeyi kusursuz kılar. Bluetooth Lazer Dizüstü Bilgisayar Mouse’u imleç hızını tek bir butona dokunarak değiştirmenizi sağlayan değişken duyarlılık kapasiteleri sunar.

Yerleştirme İstasyonlu Kablosuz Lazer Masaüstü Mouse
Verbatim’in Kablosuz Lazer Masaüstü Mouse’u yüksek çözünürlüklü lazer sensör izleme özelliği sayesinde hassas hareket kontrolünü mümkün kılan modern teknolojiyle donatıldı. Yerleştirme istasyonu mouse’u yeniden şarj ederek hem pil gücünü korur hem de paradan tasarruf sağlar. USB bağlantısıyla kullanıma hazırdır. Ergonomik tasarımı ve yüksek çözünürlüklü lazer sensörü sayesinde her türlü uygulamada hassas hareket özelliği sunar.

Lazer Masaüstü Mouse
Lazer Masaüstü Mouse mükemmel konfor ve kullanım kolaylığı için tasarlanmıştır. Dokulu yüzeyi mükemmel bir tutuş sağlar ve sadece tek bir tıklama ile önemli işlevleri gerçekleştirmek için kullanılabilecek üç tane programlanabilir tuşu vardır. Kaydırma tekerleği de bir düğme olarak kullanılabilir. Ayrıca yan tarafında iki düğmesi daha vardır. Lazer Masaüstü Mouse’un hızı sadece bir dokunuşla kullanıcının ihtiyaçlarına uygun olarak düzenlenebilir.
Bütün mouse’lar bir yazılım CD`si ve bir Hızlı Başlangıç Kılavuzu ile birlikte sunulur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT