Villeroy - Boch’tan Yeni Burhan Doğançay Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Villeroy - Boch’tan Yeni Burhan Doğançay Koleksiyonu

Tarihler: 14 Kasım 2011 Pazartesi ~ 14 Ocak 2012 Cumartesi

Firma: Villeroy & Boch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 14, 2011 ~ Oca 14, 2012

Dünyanın en köklü ve tanınmış sofra ürünleri markası Villeroy & Boch, dünyaca ünlü Türk ressam Burhan Doğançay ile 2007 yılındaki çalışmasından sonra yeniden bir araya geliyor…

Villeroy & Boch dünya çapındaki sanat iş birlikleri ile unutulmaz koleksiyonları hayata geçiriyor. 2011 yılında Bolşoy Tiyatrosu’nun yeniden açılması şerefine sınırlı sayıda hazırlanan altın nakışlarla süslü porselen tabak koleksiyonunun ardından Villeroy & Boch Türkiye’de de dünyaca ünlü ressam Burhan Doğançay ile sanatta yeni bir iş birliğine daha imza atıyor.

2007 yılındaki “Kurdeleler Serisi” sofra koleksiyonunun devamı olan bu yeni koleksiyon Burhan Doğançay’ın Stripes and shadows (1978), Trojan horse (1978), Sharp as an arrow (1982), Ribbons on gray (1984), Alternating red & yellow (1985) ve Eternity (1985) eserlerini Villeroy & Boch tabaklarına taşıyor.

6 özel parçadan oluşan ve sınırlı sayıda üretilen bu yeni “Kurdeleler Serisi” koleksiyonu 20 Kasım tarihi itibari ile Villeroy & Boch Sofra Mağazalarında ve Doğançay Müzesi’nde satışa sunulacak. Bu satışlardan elde edilen gelir, kuruluş amacı Türk resim sanatını yurt içi ve özellikle yurt dışında tanıtmak olan Doğançay Sanat Kültür ve Eğitim Vakfı’na bağışlanacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT