Vodafone’dan Ferah Yaz Fırsatı

Alışveriş Alışveriş Vodafone’dan Ferah Yaz Fırsatı

Tarihler: 04 Temmuz 2011 Pazartesi ~ 31 Temmuz 2011 Pazar

Firma: Vodafone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2011 ~ Tem 31, 2011

Vodafone Türkiye’de bir ilke imza atarak hediyeli 25 TL’lik yükleme kartı olan Yaz Kart’ını abonelerine sunuyor. Yaz aylarında iletişim ihtiyaçları artan faturasız hat sahibi Vodafone’lular şimdi 25 TL’lik özel Yaz Kart ile yükleme yaptıklarında, yüklemelerine ek olarak dört dörtlük bir iletişim paketi kazanıyor.

Dünyanın lider mobil iletişim şirketlerinden Vodafone, yaz aylarında abonelerinin artan iletişim ihtiyaçlarına uygun ürün ve hizmetleri sunmaya devam ediyor. Yaz aylarında abonelerinin sevdikleriyle daha da sık görüşmek istediklerini ve mobil iletişim gereksinimlerinin arttığını bilen Vodafone, Yaz Kartı kampanyasını hayata geçiriyor.

Faturasız hat sahibi abonelere özel bu kampanya ile Vodafone’lular, 25 TL yükleme yaptıklarında yüklemelerine ek olarak anında dört dörtlük iletişim paketi kazanıyor ve kazandıklarını sevdikleriyle görüşürken diledikleri gibi harcayabiliyorlar. Dört dörtlük iletişim paketi faturasız hat abonelerinin Vodafonelularla iletişim kurarken kullanabilecekleri 1 ay boyunca geçerli 100 dakika konuşma, 100 SMS ve 100 MMS’in yanı sıra 100 MB internet içeriyor. Üstelik yaptıkları 25 TL’lik yükleme abonelerin cebinde kalıyor ve kendi tarifelerinden harcıyorlar.

Vodafone’un faturasız hat sahibi abonelerine sunduğu yaza özel bu kampanyaya 31 Temmuz’a kadar Vodafone Cep Merkezleri ve Vodafone Cep Lira satan tüm satış noktalarından 25 TL yükleyerek katılmak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT