Volvo Cars`dan küçük yolculara özel üç yeni çocuk koltuğu

Alışveriş Alışveriş Volvo Cars`dan küçük yolculara özel üç yeni çocuk koltuğu

Tarihler: 04 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 05 Mayıs 2009 Salı

Firma: Volvo Cars

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2009 ~ May 5, 2009
Volvo Cars’dan küçük yolculara özel üç yeni çocuk koltuğu
Volvo Cars tarafından piyasaya sürülen üç yeni çocuk koltuğu, yeni doğan bebeklerden 10 yaşındaki çocuklara kadar tüm küçük yolcuların güvenliğini sağlıyor. Geniş kapsamlı testlerden geçirilen koltuklar Volvo Cars’ın güvenlik konusundaki yüksek standartlarına uygun hale getirildi. Rahat ve kullanımı kolay olan koltuklar, koyu renkli şık kaplaması ve baş desteklerindeki Volvo logosuyla dikkat çekiyor.
“Yeni arkaya dönük çocuk koltuklarımız sayesinde, çocukların çok daha ileri yaşlara kadar arkaya dönük şekilde yolculuk yapabilmesiyle daha çok hayat kurtarılabilir,” diyor Volvo Cars Ürün Müdürü Jessika Andréasson.

Rahat bebek koltuğu
Bebek koltuğu, ergonomik tasarımı sayesinde kolaylıkla çıkarılıp takılarak taşıma kolaylığı sağlıyor. Doğumdan yaklaşık bir yaşa (13 kg) kadar kullanılabilen koltuk, yüksek ve yumuşak yan destekleri sayesinde yandan darbelerde de güvenlik sağlıyor. Baş desteği yedi konuma ayarlanabiliyor ve kemer çocuğun omuz yüksekliğine otomatik olarak uyum sağlıyor. Bebek, merkezden ayarlanan beş noktalı bir emniyet kemeriyle koltuğa bağlanıyor. Koltuk otomobile ISOFIX bağlantıları veya standart emniyet kemeriyle tutturulabiliyor.

Altı yaşa kadar kullanılabilen, arkaya dönük, çok amaçlı çocuk koltuğu
Çok amaçlı çocuk koltuğu, eskisine göre çok daha uzun süre kullanılabiliyor. Dokuz aylıktan altı yaşa kadar kullanılabilen koltuk, bu özelliğiyle otomobillerde çocuk güvenliğinin öncüsü oluyor. Çok amaçlı koltuk, çocuğun hem keyifle oturabileceği, hem de uyuyabileceği kadar rahat. Yüksek ve ayarlanabilir yan destekleri, yandan darbelerde koruma sağlarken kemerin de tam omuzdan geçmesini mümkün kılıyor. Merkezden ayarlanan kemer ile farklı boy ve kiloda çocuklar için ayar yapmak çok kolay hale geliyor. Kullanım kolaylığı sağlaması için destek ayağı olan koltuk, otomobile standart emniyet kemeri ile sabitleniyor. Ayrıca çocuk 15 kg ağırlığa ulaştığında ve arkaya dönük şekilde oturamayacak kadar büyüdüğünde, koltuğun yönü öne bakacak şekilde değiştirilebiliyor. Sırt desteği olan bir yükseltme minderi haline gelen koltuk yine emniyet kemeriyle sabitlenirken kemer aynı zamanda çocuğu da tutuyor. Volvo Cars çocukların en az üç yaşına, tercihen dört ve üstü yaşlara kadar arkaya dönük şekilde yolculuk yapmasını tavsiye ediyor.

Sırt destekli akıllı yükseltme minderi
4-10 yaş arası çocuklar için, emniyet kemerinin çocuğun kasıkları ve omuzlarında doğru yerde durmasını sağlayan sırt destekli pratik bir yükseltme minderi bulunuyor. Minder ve çocuk, otomobilin emniyet kemeriyle öne bakacak şekilde bağlanıyor. Rahat bir oturuş sağlayan minderin yüksek ve yumuşak yan destekleri, çocuk uyurken de büyük rahatlık sunuyor. Ayarlanabilir baş desteği, 11 konumda sabitlenerek çocuğun boyuna uyum sağlıyor. Minderin genişliği de 3 farklı konuma ayarlanabildiği için, çocuğun rahatını büyürken de korumaya devam ediyor.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT