Voyage Otelleri Artık Her Yıl Yenilenme Yatırımı Yapıyor

Alışveriş Alışveriş Voyage Otelleri Artık Her Yıl Yenilenme Yatırımı Yapıyor

Tarihler: 01 Ağustos 2010 Pazar ~ 01 Eylül 2010 Çarşamba

Firma: Voyage Otelleri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 1, 2010 ~ Eyl 1, 2010

VOYAGE OTELLERİ ARTIK HER YIL YENİLENME YATIRIMI YAPIYOR

Türk Turizmi`nde büyük bir temel atarak 1991 yılında Mehmet ERSOY ve Murat ERSOY tarafından kurulmuş olan Etstur 1999 yılında da Voyage Otel Zinciri`ni hayata geçirdi. Etsgroup bünyesinde altı farklı özellikte Voyage Otellerini barındırıyor. Ultra her şey dahil sistemi ile hizmet veren Voyage Bodrum, Voyage Torba, Voyage Türkbükü, Voyage Private, Voyage Belek ve Voyage Sorgun’daki müşteri sayılarının yatırım ve yenilenme yaptıkça arttığını belirten Mehmet Ersoy bu doğrultuda personel sayısını ise % 25 arttırarak 2450’ye yükseltti. Bu rakam da oda başına bir personel düşüyor anlamına geliyor ve otel sektöründe en yüksek standardlar arasında yer alıyor.

Etsgroup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy: “Voyage’larda konaklayan müşterilere hazırlanan anketler, telefon görüşmeleri sürekli değerlendirilerek ve sonuçlardan çıkan taleplere baz alınarak yenilenme projeleri hazırlanıyor. Geçen yıl 10, bu yıl da 14 milyon Euro`luk yenileme yatırımı gerçekleştirdik. Turizm Sektöründe tesislerin yıpranma süreleri 7- 10 yıl baz alınarak yenileme yatırımı gerçekleşirken Voyage Otelleri`nde artık her yıl yenileme yatırımı yapılma sistemine geçildi. Bu yatırımlarda misafir ihtiyaçları ve talepleri öncelikle göz önünde bulunduruluyor. Gerçek anlamda “Ultra Herşey Dahil” servis hizmetinin verilebilmesi için, başta servis ekipleri olmak üzere çalışan sayısı %25 artırıldı. Hizmet kalitesi daha da yükseltildi. Yiyecek, içki ve içeceklerde, alanlarının en kaliteli markaları tercih edildi. (Callebaut, Chivas Regal, Jack Daniels, Absolut, Kavaklıdere, Cappy, Hayat Su gibi) Yiyecek-içecek kalitesinde esas amaç "Herkesin alışkın olduğu, bildiği gerçek tatları" sunmak. Türk, Rus, Alman, Hollandalı misafirler yiyecek-içecekte nelere dikkat ediyor, tatillerindeki beklentiler nedir? Sorularına uzmanlardan görüş alınarak büfeler genişletildi. A la Carte restoranların konseptleri geliştirildi ve a la carte restoranlara uzman yabancı aşçılar getirildi. (Fransız, İtalyan, Endonezya, Hong Kong`lu aşçılar) Hedef: "Herkesin İdeal Bulduğu Uluslararası Yemekleri Kaliteli Bir Tarzda Sunmak" diyor.

VOYAGE OTELLERİ’NDE ÇEVREYE DUYARLI 180 BİN EURO’LUK EĞLENCE YATIRIMI
Tüm Voyage’larda, çevreye rahatsızlık vermeden, gece geç saatlere kadar yayın yapabilmek için otel başına 180 bin Euro değerinde yeni ses sistemleri satın alındı. Dünyaca ünlü 15 Dj ile sezon boyunca toplam 64 parti için anlaşma yapıldı. Ünlü DJ’ler haftada 4 gün, Voyage Torba, Türkbükü, Belek ve Sorgun`da parti gerçekleştiriyor. Pazar geceleri Voyage Torba`dan gerçekleştirilecek partiler Power FM`den canlı yayınlanıyor.

VOYAGE OTELLERİ’NDE AİLELER ÇOCUKLARINI LAPTOPLARDAN TAKİP EDEBİLECEKLER
Her sene kendini yenileme prensibi ile yola çıkan Voyage Otellerinde Türk Turizminde bir ilk olarak önümüzdeki sene çocuklu aileleri büyük bir sürpriz bekliyor olacak. Çocuklar için kurulan özel oyun alanlarında profesyonel ekipler ile birlikte zaman geçiren minikleri aileleri depozito karşılığı Voyage’ın kendilerine verdiği laptop bilgisayarlardan ister güneşlenirken isterlerse odalarından rahatlıkla izleyip takip edebilecekler. Laptoplar dışında da aynı zamanda aileler iphoneları ile de takip edebilirler.

MEHMET ERSOY “YENİ YATIRIMLARIMIZ OLACAK”
Etsgroup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, önümüzdeki dönemlerde gerçekleştirecekleri yatırımlar ile ilgili “Bodrum’da bir, Antalya’da iki, İstanbul Avrupa Yakası’nda ve Kıbrıs Girne’de yeni yatırımlar gerçekleştireceğiz. İstanbul için artık “Taşı toprağı altın ibaresi az bile kaçıyor. İstanbul’da arsalar inanılmaz değerli. Bunların karşılığında altın madeni değerini kaybediyor. Çok büyük rakamları gözden çıkarmış durumdayız ama istediğimiz bölgeyi bulamıyoruz. Kıbrıs’taki yatırımımız büyük bir yatırım olacak ama Voyage ismi olup olmayacağı henüz belli değil “ dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT