Wetnoz Mama ve Su Kapları Petza.com.tr’de

Alışveriş Alışveriş Wetnoz Mama ve Su Kapları Petza.com.tr’de

Tarihler: 07 Mart 2011 Pazartesi ~ 07 Nisan 2011 Perşembe

Firma: Wetnoz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 7, 2011 ~ Nis 7, 2011

Evcil köpeklerin ve kedilerin ihtiyaçlarına yönelik; eğlenceli, kullanışlı, hayatlarını kolaylaştıran, güncel ve ulaşılabilir ürünler sunan Türkiye’nin en geniş kapsamlı köpek ve kedi ürünü alışveriş sitesi petza.com.tr, dünyaca ünlü Wetnoz mama ve su kaplarını, en değerli dostlarınız için beğeninize sundu.

Zen, Duo, Scoop ve Urban temaları ile farklı renk ve tasarımlarda hazırlanan Wetnoz mama ve su kapları, evinizin dekorasyonuna ve dostlarınızın büyüklüğüne göre birbirinden çeşitli alternatiflerde hazırlandı.

Zen koleksiyonunda yer alan porselen kaplar, pembe ve gri renklerle hayat bulurken, Urban serisinde ve iki parçadan oluşan mama kaplarının içi paslanmaz çelikten üretildi.

Pratik kullanımı ile ön plana çıkan ve bulaşık makinesinde yıkanabilen Duo temalı ürünler ise, 30 cm. yükseklikteki bacaklara sahip. Scoop serisindeki mama ve su kapları, lacivert, pembe, kırmızı, beyaz ve turuncu renkleri ve tasarım farklılıkları ile koleksiyonda başrolü oynuyor.

Farklı ve güncel tasarımlardaki kıyafetlerden tasmalara, yataklardan, mama kaplarına, seyahat ürünlerinden, aksesuara, temizlik ve bakıma kadar zengin bir ürün yelpazesinde hizmet veren www.petza.com.tr; kredi kartı, banka havalesi ve kapıda ödeme gibi farklı seçenekler de sunuyor.

Evcil köpek ve kedilerin sağlıklarını ön planda tutan markanın, dünya modasını takip eden ve kaliteli ürünlerini içeren 2010-2011 Sonbahar-Kış katoloğunun size ulaşması için tek yapmanız gereken info@petza.com.tr adresine mail atmanız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT