www.mediamarkt.com.tr`yi Ziyaret Etmeden Teknoloji Ürünü Almayın!

Alışveriş Alışveriş www.mediamarkt.com.tr`yi Ziyaret Etmeden Teknoloji Ürünü Almayın!

Tarihler: 23 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 23 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Media Markt

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2011 ~ Haz 23, 2011

Media Markt‘ın inanılmaz fırsat ürünleri www.mediamarkt.com.tr adresinden takip edilebilecek. Yılın 365 günü o gün hangi mağazada hangi fırsat ürününde özel satış fiyatı olduğunu www.mediamarkt.com.tr’den takip edebilirsiniz.

Media Markt’ın fırsat ürünleri artık web sitesinden de takip edilebilecek. Hangi mağazada, hangi ürünün o gün özel fiyatla satışa çıkacağı her gün www.mediamarkt.com.tr adresinde Fırsat Ürünleri bölümünde açıklanıyor.

Her gün değişen fırsat ürünlerini kaçırmamak için 365 gün www.mediamarkt.com.tr web sitesini ziyaret etmeniz yeterli. Fırsat ürünleri arasında televizyondan bilgisayara, cep telefonundan kahve makinesine her türlü ürünü bulmak mümkün. Tek yapmanız gereken her gün Media Markt’ın web sitesine girip hangi mağazada hangi fırsat ürününün özel satış fiyatında olduğunu takip etmek.

Fırsat Ürünleri bölümünde piyasanın çok altında fiyatlarla avantajlı alışveriş yapma imkanı bulabilirsiniz.

Ortalama 1.000 çeşit ürünü, bir arada görüp karşılaştırabileceğiniz fırsat ürünleri Media Markt’ın Adana Seyhan, Adana Optimum, Ankara Çankaya, Ankara Etimesgut, Ankara Etlik, Bursa Nilüfer, Eskişehir, İstanbul Beylikdüzü, İstanbul Beşiktaş, İstanbul Göztepe, İstanbul Güneşli, İstanbul Merter, İstanbul Pendik, İstanbul Ümraniye, İzmir Balçova, Mersin mağazalarında yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT