Yaşam Koçluğundan Sonra Sıra `Egzersizle Beslenme` Koçluğunda

Alışveriş Alışveriş Yaşam Koçluğundan Sonra Sıra `Egzersizle Beslenme` Koçluğunda

Tarihler: 26 Şubat 2007 Pazartesi ~ 27 Şubat 2007 Salı

Firma: Sculpture Therapy Center

Telefon: 0212 – 291 20 91

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 26, 2007 ~ Şub 27, 2007

YAŞAM KOÇLUĞUNDAN SONRA SIRA “EGZERSİZLE BESLENME” KOÇLUĞUNDA

Çoğumuzun yeni tanıştığı, hatta ismini şimdi burada gördüğü “Yaşam Koçluğu” trendi henüz devrini tamamlamadan Sculpture Therapy Center’lar, “Egzersizle Beslenme Koçluğu”nu yaygınlaştırmayı hedefliyor.

Nişantaşı Sculpture Therapy Center’ın dermatoloji uzmanı Dr Betül Şengör, “Beslenme ve diyet uzmanımız Serap Tolaz’ın size ve yaşamınıza özel diyet programlarını pasif ve aktif egzersiz programlarımız ile birleştirerek, sağlıkla ve zevk alarak incelmenizi sağlıyoruz.” diyor.

“Diyet veya sağlıklı beslenme vücudumuzun temel ihtiyaçlarının karşılanması dışında, kalorisi yüksek olan ve oldukça zevkle yediğimiz gıdaların tüketilmesinin kontrol altında tutulması durumudur. Her zaman ölçülü olmak veya yediğimizi yakacak kadar egzersiz yapıyor olmak sağlıklı yaşamın ve sağlıklı beslenmenin en temel direğidir. Tabii sosyal yaşantımız, şehir hayatının stresli koşulları, iş yaşantımızın yoğunluğu çoğu zaman bizi spor yapmaktan alıkoyabiliyor veya düzensiz ve dikkatsiz beslenmeye yöneltebiliyor. Biz beslenme uzmanlarına giderek daha fazla iş düşüyor. Bazen size beslenme koçluğu yaparak, bazen de daha iyi bir siluet sahibi olmak konusunda sadece motivasyon amaçlı sizlerle bir araya geliyoruz.” diyor Dr.Betül Şengör ve sözlerine şöyle devam ediyor:

Sculpture Therapy Center’da sağlıklı beslenme programına başlarken;
· özgeçmişinizin detaylı bir şekilde incelenmesi (hayatınızın belirli dönemlerindeki sahip olduğunuz kilolar ve geçmişte yapılan diyet öykülerinin değerlendirilmesi)
· tüm klinik bulgularınızın detaylı bir şekilde gözden geçirilmesi (metabolizmayı yavaşlatabilecek olası hastalıkların veya hormonal bozuklukların tespit edilmesi)
· vücut analizinin ayrıntılı bir şekilde incelenmesi (özel tartı sistemiyle vücudunuzdaki yağ, kas, kemik ve su oranına bakılarak) olması gereken ideal kilonuzun belirlenmesi önceliklidir. Daha sonra size özel, sosyal hayatınızla uyumlu sizin uygulayabileceğinize inandığınız programlarla haftalık olarak takipleriniz yapılmaktadır. İsterseniz aylık veya 3 aylık programlara da katılabilirsiniz.
Amerika Birleşik Devletleri Tarım Bakanlığı tarafından en son 2005 yılında açıklanan besin piramidinde yapılan bazı değişiklikler sonucunda egzersiz, besinlerin arasında en önemli yere oturtuldu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT