Yaz Davetlerinde Privenuptia Başrolde

Alışveriş Alışveriş Yaz Davetlerinde Privenuptia Başrolde

Tarihler: 04 Temmuz 2011 Pazartesi ~ 04 Ağustos 2011 Perşembe

Firma: Privenuptia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2011 ~ Ağu 4, 2011

Privenuptia, farklı tarzlara hitap eden 2011 Abiye Koleksiyonu ile yine özel gecelerin, davetlerin yıldızı olacak…

Gelinlik tasarımlarıyla olduğu gibi abiye modelleriyle de dikkat çeken Privenuptia, tasarım ekibinin imzasını taşıyan birbirinden şık seçenekler sunuyor. Ünlü ve güzel Ebru Akel de Privenuptia’nın katalog çekimlerinde giydiği günün moda çizgilerini taşıyan abiye modelleriyle beğeni topladı.

Privenuptia ile Sofistike Siluetler…

Privenuptia’nın geniş model ve renk alternatifi içeren abiye koleksiyonu 2011 trendlerini yansıtıyor. Yazın canlılığından ilham alan kırmızı, fuşya, turkuaz ve yeşil renklerinin çekiciliği gözleri alıyor. Sıcak pembe tonları, menekşe rengi, pudra, füme, şarap rengi ve gece mavisi de abiye tasarımlarda öne çıkıyor. Romantizm havası estiren danteller abiye koleksiyonda da etkisini hissettiriyor.

Satenler, ipekler, şifonlar, payetler, çiçekler ve tüllerle süslü elbiseler, sofistike siluetler için çekici ve duygusal bir dokunuş sağlıyor. Tek omuz ya da sıra dışı omuz askıları, straplez modeller, katlar, fırfırlar, düz kesimler, vücut hatlarını göz önüne çıkarmayan profesyonel çizgilerle tasarlanmış elbiseler her yaş için ayrı bir hava yaratıyor.

Tek omuz elbiseler ve asimetrik kesimli elbiseler, topuz modelleri ve örgü saçlar ile tamamlanarak sade bir şıklık yaratıyor. Kıyafetin en önemli tamamlayıcısı çantada ise “el çantası” çok moda. Zincir askısı ile çapraz asma imkanı da veren çantalar kullanım kolaylığı ile de tercih ediliyor. Ayakkabılarda ise çiçek desenli ve motifli, bantlı, platform ayakkabılar bu senenin gözdesi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT