Yaz Tatilinizde Yol Arkadaşınız Saturn’dan!

Alışveriş Alışveriş Yaz Tatilinizde Yol Arkadaşınız Saturn’dan!

Tarihler: 22 Haziran 2011 Çarşamba ~ 31 Temmuz 2011 Pazar

Firma: Saturn

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 22, 2011 ~ Tem 31, 2011

Yaz geldi ve tatile giderken yanınıza alacağınız yol arkadaşlarınız son çıkan kitaplardan olmalı. Saturn, yaz mevsimine özel kampanyasıyla plajda, yolda, kahve molasında yanınızdan ayırmayacağınız kitaplara sahip olmanız için sizi Saturn Demirören İstiklal Taksim mağazasına davet ediyor.

Saturn’un yaza özel kampanyası, bütün kitap tutkunlarını sevindirecek! 22 Haziran – 31 Temmuz tarihleri arasında, Saturn Demirören İstiklal Taksim mağazasında geçerli olacak kampanya, mağazada satılan bütün kitapları kapsıyor. Kitap reyonundan satın alacağınız 1 kitabın yanında seçeceğiniz 2’nci kitabı yüzde 50 indirimli olarak alabileceksiniz.

Dizüstü bilgisayarlardan video kameralara, çay makinesinden navigasyon cihazlarına kadar sınırsız ürün yelpazesi ve en uygun fiyatlar ile Saturn, her biri birbirinden keyifli ve okuma heyecanınızı arttıracak yüzlerce kitabı müşterilerine sunuyor.

“Yaşasın Cimrilik” sloganıyla tüketicilerine seslenen Saturn, Türkiye ile birlikte toplam 13 ülkede 230’dan fazla mağazasıyla teknoloji keyfini, yaşamınızın bir parçası haline getirmenizi sağlıyor.

Saturn hakkında detaylı bilgiye ve Saturn kampanyalarına www.saturn.com.tr sitesinden ulaşabilirsiniz.

NOT: Satın alınacak kitapların fiyatlarının aynı olması durumunda, kitaplardan birinin bedelinin tamamı ve diğer kitabın bedelinin %50`si müşterilerden tahsil edilecektir. Kampanya kapsamında satın alınan kitaplar iade edilemez, değiştirilemez. Kampanyadan her bir müşteri yalnızca bir kez yararlanabilir ve kampanya farklı kampanyalar ile birleştirilemez.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT