YEM Kitabevi’nden Yılbaşına Özel...

Alışveriş Alışveriş YEM Kitabevi’nden Yılbaşına Özel...

Tarihler: 07 Aralık 2010 Salı ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: YEM Kitabevi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2010 ~ Ara 31, 2010

Yeni yıl hediyeniz YEM Kitabevi’nden…
YEM Kitabevi’nden yılbaşına özel “alışverişin %20’si hediye” kampanyasını kaçırmayın!

YEM Kitabevi 15- 31 Aralık 2010 tarihleri arasında yapılan tüm alışverişlerde, yılbaşına özel düzenlediği kampanya ile alışveriş tutarının %20’sini hediye ediyor. Kampanyadan yararlanmak için Fulya ve Beşiktaş’taki YEM Kitabevleri’ne ya da sanal şube www.yemkitabevi.com’ a uğramak yeterli…

Türkiye’nin mimarlık, tasarım, sanat, şehircilik, peyzaj alanlarında uzmanlaşmış ve bu alanlarda en geniş kitap seçeneğine sahip YEM Kitabevi, yılbaşına özel düzenlediği kampanya ile, 15- 31 Aralık 2010 tarihlerinde yapılan tüm alışverişlerde, alışveriş tutarının %20’si değerinde hediye kitap fırsatı sunuyor.

Kampanya kapsamındaki hediye kitaplar, dünyaca ünlü Frechmann/Loft Yayınevi tarafından 2010 yılında basılan, satışa sunulduğu her ülkede olduğu gibi ülkemizde de büyük ilgi gören, 35 farklı mimarlık, sanat, tasarım ve dekorasyon kitabı arasından seçilebiliyor.

YEM Kitabevi birbirinden güzel hediye seçenekleri ve yılbaşı özel kampanyasıyla tüm kitapseverlerin yeni yılını kutluyor, 2011’de keyifli okumalar diliyor.

*YEM Kitabevi yılbaşı kampanyasında yer alan hediye kitaplar stoklarla sınırlıdır.

YEM Kitabevi Hakkında
Yapı dünyasının bilgi merkezi Yapı-Endüstri Merkezi bünyesinde yer alan YEM Kitabevi mimarlık, tasarım, kültür, sanat ve şehircilik yayınları alanında uzmanlaşmış Türkiye`deki tek kitabevidir. Dünyanın dört bir tarafından 9.000`i aşkın kitabı ile Türkiye`nin yapı dünyasına seslenen en zengin yayın portfoyünü dünyayla aynı fiyata okuruna sunmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT