Yemek Odasında Siyahın Şıklığı

Alışveriş Alışveriş Yemek Odasında Siyahın Şıklığı

Tarihler: 27 Haziran 2011 Pazartesi ~ 27 Temmuz 2011 Çarşamba

Firma: Lazzoni Mobilya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2011 ~ Tem 27, 2011

Lazzoni Mobilya imzasını taşıyan bu yemek odası, güçlü formu ve sade tasarımı ile her koşulda yemek odanıza ayrı bir şıklık katıyor. Klasik ve spor tarzın aynı tasarımda buluştuğu yemek odasında; ahşap ve cam materyal, parlak ve mat görünüm bir arada kullanılıyor.

Siyah, parlak ve kendinden son derece emin görünen yemek masasında, çağdaş tasarım anlayışının damıtılmış örneklerinden birini görüyoruz. Yaşam alanındaki belirgin bir beğeni düzeyinin altını çizen bu tasarım tüm gücünü sadelikten ve siyah renkten alıyor. Siyah camın ve cam kadar kusursuz bir işçiliği olan siyah lakenin güven veren karizması, bu tasarımın ruhunu yemek odanıza taşıyor. Deri, cam ve lakeyi buluşturan bu şık yemek odası, ergonomik formu ve uzun ömürlü yapısıyla genç çiftler tarafından özellikle tercih ediliyor.

Modelin estetik gücünü vurgulayan yalın tasarımı, modern ve klasik yaklaşımın kesiştiği bir noktada yer alıyor. Bu yönüyle, farklı tarzlara kolaylıkla uyum sağlayarak, dinamik ve esnek çözümler sunuyor. Öyle ki, bu yemek masasının baş köşede yer aldığı salonunuzu, dilerseniz sıra dışı çizgilere sahip bir konsol ve modern bir köşe koltuğunun yanı sıra, yine siyah lake bir duvar ünitesi ile hareketli bir mekan olarak tasarlayabilirsiniz. Dilerseniz de, daha düz hatları kullanarak, yalın bir kurgu oluşturabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT