Yeni Yıl Çikolatanız Etiler-Chicolatte`den

Alışveriş Alışveriş Yeni Yıl Çikolatanız Etiler-Chicolatte`den

Tarihler: 29 Aralık 2008 Pazartesi ~ 31 Aralık 2008 Çarşamba

Firma: Etiler Chicolatte

Telefon: 0212 269 35 72 -73

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2008 ~ Ara 31, 2008
YENİ YIL ÇİKOLATANIZ ETİLER –CHİCOLATTE’DEN
Etiler –Chicolatte’nin, yeni yıla özel hazırladığı çikolatalar ve yılbaşı sepetleriyle sevdiklerinize küçük sürprizler yaparak, gecenizi tatlandırabilirsiniz.

Yılbaşı alışverişi için; sunumundan, ambalajına kadar kişiye özel alternatiflerin yer aldığı Etiler –Chicolatte’de, birbirinden farklı damak tadına ve beğenilere hitap eden yılbaşı sepetleri, zengin seçenekleriyle öne çıkıyor.

Etiler –Chicolatte’nin çikolataları ve yılbaşı sepetleri, mutlu ve keyifli akşamınıza renk katarken. sevdiklerinize vereceğiniz tatlı bir hediye ve içine kattığınız sevginiz o geceyi unutulmaz kılacak.
Yeni yıla uygun kırmızı ve yeşilin ağırlıkta olduğu hediyelik seçenekleri ve farklı büyüklükteki yılbaşı sepetlerinde; çikolata çeşitleri, çerez, hediyelik mumlar, kahve ve daha bir ürünü bulabilirsiniz.
Karamelize sütlü, bütün fındıklı krokan kremalı, yoğun kakao aromalı bitter, kahve krema dolgulu beyaz çikolata, Antep fıstıklı, fındık parçalı dolgulu çikolata çeşitlerinin yanında draje, trufle çeşitleri ve çikolata kaplı lokumların satıldığı Etiler –Chicolatte, sizleri küçük bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

ÇİKOLATA CENNETİNE YOLCULUK
Etiler -Chicolatte, lezzeti sunumu ve kalitesiyle çikolatacılık ve ambalaj geleneği açısında zevk ve estetiği en üst seviye sunuyor.
Kutuları ve hediyelik ürünleri ileri seviyede hijyenik şartlarda hazırlana Etiler –Chicolatte’nin ürün bilgi kartlarında , kutu veya hediyelik eşya içindeki çikolatanın cinsi ve net ağırlık bilgisi de yazıyor.
Etiler–Chicolatte; çikolata yemeyi seven, çikolatanın insana gerçekten mutluluk vereceğine inanan, küçük şeylerden mutlu olmasını bilenleri çikolata cennetine bekliyor.
ETİLER–CHICOLATTE
Tel: 0(212) 269 35 72 -73
www.etilerchicolatte.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT