Yeni Yıla Thomas Temizlik Robotu ile Tertemiz Bir Başlangıç Yapın

Alışveriş Alışveriş Yeni Yıla Thomas Temizlik Robotu ile Tertemiz Bir Başlangıç Yapın

Tarihler: 29 Aralık 2008 Pazartesi ~ 05 Ocak 2009 Pazartesi

Firma: Thomas Temizlik Robotu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2008 ~ Oca 5, 2009
YENİ YILA THOMAS TEMİZLİK ROBOTU İLE TERTEMİZ BİR BAŞLANGIÇ YAPIN...
Yılbaşında evde vereceğiniz partiyle karşılamayı planlıyorsanız, öncesinde ve sonrasında yapacağınız temizlik gözünüzü korkutmasın. Parti öncesi Thomas Temizlik Robotu ile yapacağınız temizlik ile misafirlerinize alerjiden uzak, temiz, hijyenik ve sağlıklı bir atmosfer sunmanın gönül rahatlığını yaşayabilirsiniz. Partinizin sona ermesinin ardından misafirlerinizin evinizde bırakmış olduğu izleri silmek için size yardım edecek sihirli bir ele ihtiyaç duyuyorsanız yapmanız gereken tek şey; Thomas Temizlik Robotunu bulunduğu yerden çıkartmak ve temizliğe başlamak. Çünkü Thomas Temizlik Robotu, hem siler, hem süpürür, hem de yıkar.

Thomas Temizlik Robotu sahip olduğu ödüllü su filtresiyle evinizi tozdan arındırır. Halılarınız üzerindeki tozu ve kiri suya hapseder. HEPA filtresiyle de evinize temiz ve ferah bir hava sunar. Üstelik sıvı vakumlama özelliği sayesinde yere dökülmüş olan sıvıları kolayca temizleyebilirsiniz.

Ayarlanabilir emiş gücü sayesinde, tüm zeminlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Halılarınızı ovmadan kolayca temizleyebilirsiniz. Böylece halılarınız yıpranmaz, sizde yorulmazsınız. 1600 Watt‘lık motor gücüyle; cam, fayans, marley gibi sert yüzeyleri temizlemek için özel olarak tasarlanmış aksesuarları ile kolay temizlik imkanı sunar.

Sivri uçlu aksesuarı koltuk aralarını ve ulaşılması zor bölgeleri kolayca temizler. Otomatik kablo sarma ve teleskopik boru özelliği sayesinde kolayca toparlayak evinizin herhangi bir köşesine kaldırabilirsiniz. Metal teleskopik borusu sayesinde ayrıca temizlik sırasında sap yüksekliğini boyunuza göre ayarlayarak eğilmeden temizlik yapabilirsiniz.

Thomas Temizlik Robotları, birinci sınıf hijyen ve kalite standartlarında İngiliz Alerji Kurumu Sertifikası, Türkiye Tüketici 2008 Kalite Ödülü, 2008 Amerikan Ev Aletleri Tasarım Ödülü, tozu yüzde 999.99 oranında hapsetme sertifikası, teknolojik ve yenilikçi ürün ödüllerine sahip. Modern tasarımlarıyla dikkat çeken Thomas Temizlik Robotları, SANİKOM A.Ş. tarafından Türkiye’nin birçok yerinde ulaşabileceğiniz bayiliklerde satılmakta.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT