Yılbaşı Alışverişinizi Hem Ekonomik Hem de Zahmetsiz Yapın!

Alışveriş Alışveriş Yılbaşı Alışverişinizi Hem Ekonomik Hem de Zahmetsiz Yapın!

Tarihler: 26 Aralık 2005 Pazartesi ~ 31 Aralık 2005 Cumartesi

Firma: www.ekonomikticaret.com

Adres: ekonomikticaret.com Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 26, 2005 ~ Ara 31, 2005
Yılbaşı Alışverişinizi Hem Ekonomik Hem de Zahmetsiz Yapın!

Yılbaşının yaklaştığı bu günlerde alışveriş telaşı da yavaş yavaş başlarken alışveriş sitelerinin yeni gözdesi ekonomikticaret.com da yeni yıla özel düzenlediği kampanyalar ile alışveriş heyecanınıza ortak oluyor. Onbinlerce alternatifin bulunduğu site, bünyesinde bulunan seçkin marka ve ürünlerle kullanıcılarının her türlü ihtiyacına cevap veriyor.

22 kategoride, onbinlerce ürün çeşidinin bulunduğu sitede 7’den 77’ye tüm sevdikleriniz için hediye bulmanız çok kolay. Sitede saatten elektronik ürünlere, tekstilden hediyelik ürünlere kadar bol alternatifli seçenekler sunuluyor. Yılbaşı için özel hazırlanan kampanyada indirimlerin yanında, hediyeli ürünlerde bulunuyor. Yurt dışına da gönderim yapan ekonomikticaret.com yurt dışında yaşayan sevdiklerinize de kolayca hediye gönderme fırsatı sunuyor.

Alışveriş merkezlerinin kalabalığı, park sorunu, kasa kuyruğu gibi alışveriş dertlerinden kurtulmanız için ekonomikticaret.com, bir tık ile sevdiklerinize dilediğiniz ürünü dilediğiniz adrese üstelik hediye paketi ile gönderiyor. Yılbaşına özel tüm ürünlerde de kargo ücreti alınmıyor.

Kredi kartına peşin fiyatına 12 taksit imkanı sunulan sitede havale ve posta çeki ile yapılan ödemelerde ise %4 ekstra indirim yapılıyor. Yılbaşı alışverişlerinin ekonomik ve zahmetsiz adresi olmayı amaçlayan ekonomikticaret.com size keyifli alışveriş imkanı sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT