Yılbaşı Hediyeleriniz Bellona`dan

Alışveriş Alışveriş Yılbaşı Hediyeleriniz Bellona`dan

Tarihler: 10 Aralık 2007 Pazartesi ~ 12 Aralık 2007 Çarşamba

Firma: Bellona

Telefon: 444 33 99

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2007 ~ Ara 12, 2007
YILBAŞI HEDİYELERİNİZ BELLONA’DAN
Bellona, birbirinden şık yılbaşı hediye önerilerini yeni yılda sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için sunuyor. Sımsıcak Softy battaniyeler ve göz kamaştıran nevresim takımlarını 31 Aralık’a kadar yüzde 20 indirim ile Bellona da.

Yeni yılın yaklaşması ile sevdikleri için hediye arayışına başlayanlar ve ev modasını yakından takip etmek isteyenler için Bellona, birbirinden farklı ve şık öneriler sunuyor.

Sıcacık ve yumuşacık bir kışı müjdeleyen Bellona Softy battaniyeler, sevdiklerinin kalbini birkez daha fethetmek isteyenler için kaçırılmayacak birer hediye alternatifi olarak sunuluyor. Kışın kendini hissettirdiği bugünlerde hem kalpleri, hem vücutları ısıtan Bellona Softy battaniyeler, renk ve desen uyumu, tek ve çift kişilik seçenekleri ile yatak odaları için de şık birer yatak örtüsü alternatifi oluşturuyor. Rengarenk ve kullanışlı modelleri ile sıcacık bir yıl geçirmeyi vaad eden Bellona Softy battaniyeler, keyifli bir uykunun kapısını da aralıyor.

Bellona yeni nevresim takımları olan Orkide, Gizem, Karanfil ve Rosemary’i de yeni yılda tüketicilerine farklı hediye alternatifleri olarak sunarken yılbaşı heyecanını renklendiriyor. Sağlıklı ve yumuşak dokusu, benzersiz desenleri ve eşsiz renk kombinasyonlarıyla yatak odalarına yeni bir soluk getiren Bellona, ev tekstili ürünleri ve nevresim takımları ile yeni yıl için özel hediye seçenekleri oluşturuyor.

Bellona, tek kişilik nevresim takımları 40.80 YTL, çift kişilik nevresim takımları 61,20 YTL, Softy battaniyeler ise 43,80 YTL’den başlayan fiyatlarla sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için satışa sunuyor. Ayrıca yeni yıl heyecanını ve birbirinden şık ve farklı hediyeleri sevdikleri ile paylaşmak isteyenler için Bellona, 1 Kasım – 31 Aralık 2006 tarihleri arasında geçerli olan yeni kampanyada tüm ev tekstil ürünlerinde yüzde 20 indirim imkanı sağlarken, Axess karta özel peşin fiyatına vade farksız 12 taksit imkanı veya vade farklı 24 taksit imkanı ile de ödeme kolaylıkları sağlıyor.

Türkiye çapında 800’e yakın Bellona bayisinde yeni yıl için birbirinden şık nevresim takımları, dekoratif ve rengarenk Softy battaniyeler sizleri bekliyor.
www.bellona.com.tr
Tüketici hattı: 444 33 99

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT