Yılbaşında Parlayın

Alışveriş Alışveriş Yılbaşında Parlayın

Tarihler: 29 Aralık 2008 Pazartesi ~ 31 Aralık 2008 Çarşamba

Firma: World Wella Paris

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2008 ~ Ara 31, 2008
Yılbaşında Parlayın
World Wella Paris, sevgili ile akşam karanlığından günün ilk ışıklarına kadar paylaşılan her an için şık ve göz alıcı gece kıyafetleri sunuyor.
World Wella Paris’in Yılbaşına özel hazırladığı gece koleksiyonlarında farklı parti konseptlerine göre seçenekler bulunuyor.
Yılbaşı alışverişinde bayanların en büyük sıkıntılarından biri de geceye özel giyecekleri kıyafetlerdir. World Wella Paris bu çok özel gecede birbirinden şık, elit ve alımlı gece elbiselerini müşterilerinin zevkine sunuyor. Özellikle canlı renkleri seven bayanlar, şifon, saten, yoryo gibi uçuşan ve yumuşak tuşeli ve parıltılı kumaşının zarif havası ile tasarlanan elbiseler ile tüm dikkatleri üzerlerine çekecek.

World Wella Paris’in geceye özel hazırladığı koleksiyonu`nda elbiseler parlak renklerde: Kırmızı, mor ve mavi. Canlı renklerin ağırlıkta yer aldığı tasarımlarda Antik Yunan Tanrıça’larının kıyafetlerinden esinlenilmiş… Gece kıyafetlerini destekleyen, göğüs ve etek hareketleri, büzgü ve drapeler, volanlarla birlikte asimetrik kesimler yer alıyor. Etek boylarına gelince geceye yakışacak uzunlukta yer almakta.
Bu yıl yeni heyecanlar, yeni başlangıçlar ve yeni mutluluklara World Wella Paris ile girin, şıklığınızı bütünleyin. Kıyafetlerin 400 - 1500 arası fiyat aralığı bulunmaktadır.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT