Yüksek verimli GB042 Buderus yoğuşmalı kombi tercih edenlere Bosch akülü vidalama hediye

Alışveriş Alışveriş Yüksek verimli GB042 Buderus yoğuşmalı kombi tercih edenlere Bosch akülü vidalama hediye

Tarihler: 03 Temmuz 2009 Cuma ~ 03 Ağustos 2009 Pazartesi

Firma: Buderus

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 3, 2009 ~ Ağu 3, 2009
Yüksek verimli GB042 Buderus yoğuşmalı kombi tercih edenlere Bosch akülü vidalama hediye
30 Temmuz’a kadar yüksek verimli GB042 Buderus yoğuşmalı kombi alanlar Bosch’un IXO 3,6 model akülü vidalama cihazına da sahip olacak.

Isısan, evde vidalama işlerine meraklı olanlar için GB042 Buderus marka yoğuşmalı kombilerde keyifli bir hediye kampanyası düzenliyor. 30 Temmuz’a kadar devam edecek olan bu kampanyada enerji tasarruflu GB042 Buderus yoğuşmalı kombi alanlar, aynı zamanda Bosch’un IXO 3,6 model akülü vidalama cihazına da sahip olacak.
Yüksek enerji tasarrufu sağlayan GB042 Buderus yoğuşmalı kombiler, doğal gaz faturalarını hafifletmenin ötesinde sunduğu büyük konforla günün bütün yorgunluğunu üzerinizden atma fırsatı sunuyor.

Türkiye koşullarına uygun olarak üretilen GB042 Buderus yoğuşmalı kombiler baca gazındaki su buharını yoğuşturarak, içindeki gizli ısıdan faydalanıyor. Böylelikle gazın alt ısıl değerinin de üzerinde faydalı enerji elde eden GB042 Buderus yoğuşmalı kombi bu yöntemle %107’ye varan norm kullanma verimine (40/30°C sistemde) ulaşıyor. Ayrıca GB042 Buderus yoğuşmalı kombilerin kapasitesi anlık ısıtma ihtiyacını karşılayacak şekilde ayarlanabiliyor.
Temmuz ayı sonuna kadar sürecek kampanya en çok el işleriyle uğraşmayı seven erkekleri mutlu edecek. Evde yapılabilecek her türlü amatör vidalama işi için ideal özellikleri ile IXO 3,6 aynı zamanda dünyanın ilk lityum iyon vidalama makinesi olma özelliğini de taşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT