Zemin ve Duvarlar Çiçek Açtı

Alışveriş Alışveriş Zemin ve Duvarlar Çiçek Açtı

Tarihler: 24 Mart 2008 Pazartesi ~ 26 Mart 2008 Çarşamba

Firma: Çınar Halı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 24, 2008 ~ Mar 26, 2008
ZEMİN VE DUVARLAR ÇİÇEK AÇTI
Baharın getirdiği ışık, mutluluk, doğanın birbirinden güzel renkleri iç mekanlara da yansıdı.
Çınar halı, doğadan esinlenerek ürettiği halılarla zeminleri ve duvarları çiçek bahçesine döndürüyor. Yeni bir mevsime girerken renk ve desen harmonisi içinde dokuduğu halılarla baharı evinize getiriyor.

Bahar artık, yalnızca bahçelerde, vazolarda, saksılarda değil evinizin her köşesinde… İster zemine sereceğiniz bir halı, ister duvarınıza asacağınız bir tablo halı…

El dokuması halılarıyla yurtiçinde ve yurtdışında beğenilen ve aranılan bir marka olan Çınar Halı, yaşam alanlarını estetik kılmak ve her zevke hitap edebilmek için klasik, modern, postmodern her türlü deseni müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Kalitesi, zarif işçiliği, estetiği, birbirinden güzel desen ve renk çeşitleriyle Çınar marka halılar bugün sarayları, evleri, duvarları süslüyor.

Zengin ve değerli koleksiyonundan seçilecek ya da beğeninize uygun özel dokutturacağınız her halı kendi yaşamınızın rengini yansıtacak.
www.cinarhali.com.tr
www.cinargrace.com


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT