Zerger By Nesrin Dugan’dan Gümüşten Masallar

Alışveriş Alışveriş Zerger By Nesrin Dugan’dan Gümüşten Masallar

Tarihler: 30 Mayıs 2012 Çarşamba ~ 30 Temmuz 2012 Pazartesi

Firma: Zerger

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 30, 2012 ~ Tem 30, 2012

Tasarımcı Nesrin Dugan, Zerger adını verdiği markasının altında oluşturduğu koleksiyonlarında; doğa, hayvan ve masal figürlerini kullanarak duygularınızı dile getiriyor.

Eğlenceli ve masalsı olduğu okadar, unutulmuş çocukluk hayallerini de yansıtan tasarımların yaratıcısı Nesrin Dugan, Farsça “kuyumcu” manasına gelen ‘Zerger by Nesrin Dugan’ markasıyla muzip ve bir o kadar gizemli kadınlar için birbirinden özel takılar tasarlıyor. 2005 senesinden beri temalı koleksiyonlara ve kişisel özel takılara imza atan Nesrin Dugan, kendi ürettiği tasarımlarını Sultanahmet'teki atölyesinde hayata geçiriyor.

"Takılar insanların imzasıdır ve her takının bir hikayesi olmalıdır" diyen Nesrin Dugan, cennetten bile kovulmayı göze alacak kadar önemli bir duygu olan aşkı ‘Yasak Elma’ ile anlatırken çocukluğumuzu ‘Şapkadan çıkan tavşan’ ile hatırlatıyor. Dugan, ‘Taş Kalp’ tasarımıyla ise güçlü kadınların tek taşını almasına dikkat çekiyor.

Takıların insanların imzası olduğunu düşünen markanın yaratıcısı Nesrin Dugan, hazırladığı koleksiyonlarının yanı sıra kişiye özel takılara da imza atıyor.

‘Zerger by Nesrin Dugan’ın birbirinden özel tasarımlarına Facebook sayfasından http://www.facebook.com/ZergerbyNesrinDugan ve web adresi http://www.zerger.net ‘ten ulaşılabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT