Anneler Günü’nde En Tarz Hediyeler Levi’s®’dan

Alışveriş Alışveriş Rehberi Anneler Günü’nde En Tarz Hediyeler Levi’s®’dan

Tarihler: 02 Mayıs 2017 Salı ~ 02 Temmuz 2017 Pazar

Firma: Levi’s

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trMay 2, 2017 ~ Tem 2, 2017

Zamansız tasarımlarlarıyla her dönemin en çok tercih edilen markası olan Levi’s®, Anneler Günü'nde ne alacağını düşünenlere pek çok farklı alternatif sunuyor.

Denim tutkunlarının vazgeçilmez markası Levi’s®, her dönem yeni trend ve akımlarla yenilenen, birbirinden farklı modelleri ile annelere kendilerini özel ve tarz hissettirecek ürünler sunuyor. v

İlkbahar/Yaz 2017 Koleksiyonu’nda 60’lı ve 70’li yıllardan esintiler taşıyan Levi's®’ın, anneler için sunduğu hediye alternatifleri arasında 510™ Skinny ve yeni 505™C’ler ön plana çıkıyor. Bu sezonun olmazsa olmazı kısa paçalı 517™ ve 721 Vintage High Rise jeanler, annenize hediye edebileceğiniz favori ürünler arasında yer alıyor. 721 ve işçi kıyafetinden esinlenerek tasarlanan etek pantolonların yanı sıra, birbirinden farklı elbise modelleri, gömlekler ve T-shirtler de annelerin keyifle kullanabileceği alternatifler olarak dikkat çekiyor.

İkonik ürünleriyle zamansız şıklığı yansıtan Levi’s®, Anneler Günü’nde birbirinden trendy hediye seçenekleriyle annesini sevindirmek isteyenlerin ilk tercihi oluyor.

AnnelerGünü2017

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu