Bayramda Tatil, Eğlence ve Lezzet Bir Arada

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bayramda Tatil, Eğlence ve Lezzet Bir Arada

Tarihler: 22 Mayıs 2019 Çarşamba ~ 22 Temmuz 2019 Pazartesi

Firma: Hilton İstanbul Bomonti

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trMay 22, 2019 ~ Tem 22, 2019

İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti, Ramazan Bayramı’na özel hazırladığı kampanyalarla misafirlerine indirimlerle dolu keyifli bir tatil yaşatmaya hazırlanıyor. 31 Mayıs-10 Haziran tarihleri arasındaki konaklamalarda yüzde 25 ve otelin yiyecek-içecek alanlarında yüzde 10 indirim fırsatı sunan Hilton İstanbul Bomonti ayrıca İstanbul’da ailece eğlencenin favori noktaları Merlin Entertainments merkezlerine girişte yüzde 25 indirim ile seçili Bomontiada mekanlarında indirimli yeme-içme ayrıcalığı da sunuyor.

Bomonti’nin yükselen değeri Hilton İstanbul Bomonti, Ramazan Bayramı tatilinde ağırlayacağı misafirleri için eğlence ve lezzet dolu konaklama paketlerini cazip indirimlerle taçlandırıyor. 31 Mayıs-10 Haziran tarihleri arasında Hilton İstanbul Bomonti’de konaklayan misafirler, kahvaltı dahil oda fiyatı üzerinden yüzde 25 indirimin yanı sıra oda servisi hariç otelin tüm yiyecek/içecek alanlarında yüzde 10 indirim fırsatına da sahip olacaklar.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu