Caffe Nero Bahariye’ye, Sizi De Bekleriz!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Caffe Nero Bahariye’ye, Sizi De Bekleriz!

Yeni konsept mağaza dokusu, Bahariye’nin nostaljisiyle bir araya gelerek, Caffè Nero’nun mahalle ruhunu en iyi şekilde yansıtıyor.

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trNisan 5, 2016

Sıcacık atmosferi ve benzersiz tatlarıyla Caffè Nero, nostaljik tramvayı ve eski İstanbul’u hatırlatan sokaklarıyla Bahariye’de sizlerle buluşuyor!

“Milano’da değilseniz en iyi kahveci” unvanına sahip Caffé Nero, İstanbul’un en keyifli semtlerinden Bahariye’de lezzetli kahveleri ve muhteşem tatlarıyla misafirlerini bekliyor. Yeni konsept mağaza dokusu, Bahariye’nin nostaljisiyle bir araya gelerek, Caffè Nero’nun mahalle ruhunu en iyi şekilde yansıtıyor.

Tuğla duvarların ve daha açık renklerin kullanıldığı dokusuyla Caffè Nero Bahariye mağazası, ünlü kahve zincirinin mimari değişimini de ortaya koyuyor. Duvarlarında Türk grafiti sanatının en popüler isimlerinden biri olan, “Turbo” lakaplı Tunç Dindaş’ın hazırladığı, özel bir grafitinin de yer aldığı yepyeni mağaza; misafirlerine daha sıcak, samimi ve rahat bir ortam sunuyor.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu