Le Cordon Bleu Şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz? Le Cordon Bleu Master Şeflerimiz, Şef Marc Pauquet ve Şef Paul Metay’ın sunumlarını izleyerek çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilir ve dersin sonunda bu lezzetleri tadabilirsiniz. Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.
Bu eğitimde Le Cordon Bleu Master Şefleri, Çikolata yapımının sırlarını paylaşıyor.
*
Kalıplama,
*
Çikolata temperleme,
*
Şekillendirme,
*
Dolgu hazırlama tekniklerinin anlatılacağı eğitimde,
Le Cordon Bleu Master Şefimiz
*
Türk kahveli trüf çikolata
*
Fındıklı Gianduja
*
Orangettes hazırlayacak.
18 yaş sınırı vardır.
Ulaşım için lütfen
linkten bilgi alınız.
12:00 - 15:00 - Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.