Dayanılmaz Cazibe: Dondurma

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Dayanılmaz Cazibe: Dondurma

Seyidoğlu, baklava ve tatlı çeşitlerinin yanı sıra özellikle yaz aylarının dayanılmaz cazibesi dondurma ile de damakları fethediyor.

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAğustos 19, 2014

Seyidoğlu, baklava ve tatlı çeşitlerinin yanı sıra özellikle yaz aylarının dayanılmaz cazibesi dondurma ile de damakları fethediyor. Yaz sıcaklarına inat buz gibi Seyidoğlu Dondurmaları, taze meyve parçaları ve Gaziantep’in eşsiz fıstıklarıyla bezenmiş halde servis ediliyor. Türkiye’nin en iyi fıstığı ve sade yağının yer aldığı dondurmalar, doyumsuz lezzetiyle yaz tatlılarının başında geliyor.

Seyidoğlu’nun her gün taptaze üretilen Dondurma çeşitlerine www.seyidoglu.com’dan ulaşabildiği gibi; dileyenler 0212 876 69 69 no’lu telefondan sipariş verebiliyor, kapıda ödeme imkanından da yararlanabiliyor. Seyidoğlu’nun zengin çeşitlerine A’la, Vusta, Suğra, Kiosk ve Satış Noktası mağazalarından da ulaşmak mümkün.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu