42 Maslak Shopping Mall Misafirlerine Keyifli Deneyimler Yaşatıyor

42 Maslak Shopping Mall Misafirlerine Keyifli Deneyimler Yaşatıyor

Tarihler: 03 Şubat 2020 Pazartesi ~ 03 Mart 2020 Salı

Yer: 42 Maslak Shopping Mall

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 3, 2020 ~ Mar 3, 2020

İstanbul’un kalbi Maslak’ta yer alan ve bölgenin tüm ihtiyaçlarına hitap eden bir karma yaşam merkezi olan 42 Maslak Shopping Mall, birbirinden keyifli etkinliklerle yaşamın, sanatın, eğlencenin ve yeme içmenin merkezi olmaya devam ediyor.

42 Maslak Shopping Mall, her an yaşayan bir gastronomi, eğlence, alışveriş ve sanat merkezi olarak ocak ayı boyunca da misafirlerine özel anlar yaşatacak. Hafta sonları ailelerin çocuklarıyla birlikte katılacakları sanat atölyeleri ve tiyatrolar ile keyifli vakit geçirebilecekleri bir karma yaşam merkezi olan 42 Maslak Shopping Mall, eğlence anlayışını da farklı bir boyuta taşıyor. İstanbul’un en yeni gösteri merkezi “Sahne 42” ile çocuk tiyatro ve gösteri performanslarının buluştuğu Imagineer Kids’te düzenlenen etkinlikler, çocuklara fantastik bir dünya sunuyor.

Yüzü aşkın gözde yerli tasarım markasını tek bir çatı altında toplayan 42 Maslak Shopping Mall’ un konsept mağazası Modül İstanbul Design, ev tekstili, giyim, aksesuar, çanta, özgün takılar, çocuk giyim ayakkabı ve çanta gibi farklı ürün segmentindeki markalarıyla alışverişe farklı bir boyut katıyor.

42 Maslak’ta yer alan Türk Lezzet Müzesi’nde 81 ilin binlerce çeşit lezzeti, geçmişin tariflerini geleceğe taşıyor. Türkiye’nin en özgün ve kaliteli yemeklerinin tadılabileceği 6 bin 600 metrekare alana sahip Türk Lezzet Müzesi’nde, coğrafyamızın lezzetleri modern ve hijyenik bir anlayışla tek bir çatı altında sunuluyor. Gastronomi dünyasına büyük bir yenilik getiren Türk Lezzet Müzesi, 42 Maslak’ta yemek tutkunlarını bekliyor.

42 Maslak Shopping Mall, iş saatleri dışında da misafirlerine gündüzden geceye uzanan hareketli bir kültürel ve sosyal yaşam sunuyor. Sporun kalbi Mac Fit, yeni nesil boks dersleri sunan Smash Boxing ve fonksiyonel antrenmanlarıyla dikkat çeken Urban Riders, 42 Maslak Shopping Mall’da sporseverleri bekliyor. Sosyal buluşma noktası yeni nesil kahveci Rawsters, gece hayatına farklı bir soluk getiren FIRIN, otomobil tutkunlarına hitap eden Klasik Otomobil Müzesi ve sanatın merkezi Art!SPACE Gallery çatısı altındaki Artopol Art Gallery gibi her yaşa ve zevke yönelik alternatifler de 42 Maslak shopping Mall’da misafirlerini bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT