Boğaziçi Üniversitesi Lise Öğrencilerini Berkeley’e Götürüyor

Boğaziçi Üniversitesi Lise Öğrencilerini Berkeley’e Götürüyor

Tarihler: 21 Haziran 2018 Perşembe ~ 04 Ağustos 2018 Cumartesi

Yer: Boğaziçi Üniversitesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2018 ~ Ağu 4, 2018

Türkiye’yi uluslararası sıralamalarda üst basamaklarda temsil eden Boğaziçi Üniversitesi, bu yıl lise öğrencilerine, dünyanın en saygın Araştırma Üniversitelerinden biri olan University of California, Berkeley’de yaz okulu fırsatı sunuyor.

Boğaziçi Üniversitesi, lise öğrencilerine yönelik tasarladığı yaz okulu programlarının arasına, kuruluşu 1868 yılına dayanan dünyanın en saygın araştırma üniversitelerinden University of California, Berkeley’de özel bir program ekledi. İki köklü üniversitenin iş birliğiyle gerçekleştirilecek BOUN101 Berkeley Yaz okulu, lise öğrencilerini; Stanford atmosferiyle, girişimcilik ekosistemiyle tanıştıracak. Liste öğrencileri, Boğaziçi'nden San Francisco'ya uzanan özel bir yolculukta, renkli bir eğitim programına dahil olarak, kültürler arası iletişimin getirdiği paylaşımı da deneyimleme imkanına sahip olacak.

Boğaziçi Üniversitesi’nin dünyanın önde gelen üniversiteleriyle yakın işbirliği doğrultusunda hazırlanan Yaz Okulu, 21 Temmuz – 4 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Hem akademik hem de kültürler arası bir değişim programı niteliğinde tasarlanan program, köklü bir akademik gelenekle ve gerçek bir Amerikan üniversitesiyle tanışmaya fırsatı sunuyor.

Yaz Okulu programı kapsamında, öğrenciler, Bilgisayar Bilimleri: Veri biliminin Temelleri ve Sanal Topluluklar/Sosyal Medya derslerini Berkeley eğitmenlerinden alacak. Belirlenen derslerle veri biliminin dayandığı temelleri sayımsal gerçek-hayat yaklaşımı üzerinden keşfedecek olan öğrenciler, sanal topluluklar ve sosyal medya temalı derste ise, teorik literatür üzerinden, sosyal medya ve sanal toplulukların sosyal insan davranışı üzerindeki etkilerini inceleyecek. Berkeley Yaz Okulu'nda 8 gün akademik derslerle, diğer 4 gün ise, çeşitli girişimcilik gezileri, proje çalışması, Stanford ve Silikon Vadisi turu ile değerlendirilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT