Cartoon Network Bilinmeyenler Dünya

Cartoon Network Bilinmeyenler Dünya

Tarihler: 18 Eylül 2019 Çarşamba ~ 18 Eylül 2019 Çarşamba 18 Eylül 2019 20:00

Yer: Imagineer Kids

Ücret: * Imaginner Kids Pazartesi günleri kapalıdır.* 0-2 yaş arası çocukların biletleri ücretsizdir. * 10 Yaş altındaki ziyaretçilerin sergiyi bir yetişkin eşliğinde gezmesi gerekmektedir. 1 Kişilik Bilet - 50,00 TL 2 Kişilik Bilet - 90,00 TL 3 Kişilik Bilet - 120,00 TL 4 Kişilik Bilet - 150,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 18, 2019 ~ Eyl 18, 2019
Hayal mühendisi çocukların eğitici ve eğlenceli dünyasında muhteşem bir deneyim sizi bekliyor!

Imagineer Kids kapılarını, Türkiye’de çocuklarla ilk defa buluşacak olan ‘’Cartoon Network Bilinmeyenler Dünyası’’ sergisi ile açıyor. Sergi; çocuklara günlük hayatta her zaman karşılaştığımız fakat sebebini bilmediğimiz ilginç bilgileri, eğlenceli bir şekilde deneyimleterek öğretiyor. Çocuklar bu sergide bir muz ile DNA’larının yüzde ellisinin aynı olduğunu, saçlarımızın nasıl beyazladığını, kutup ayılarının aslında siyah olduğunu Power Puff Girls’ün, Ben 10’in, Adventure Time’ın, Gumball’un ve Kafadar Ayılar’ın karakterlerinden öğreniyor. 30 farklı interaktif oyunun bulunduğu bu sergide çocuklar ve aileleri hem eğlenecek hem öğrenecek. Çocuklar sergiyi dolaşırken en sevdikleri karakterler ile buluşma fırsatını da yakalayacak. Gün içinde farklı saatlerde Ben 10, Blossom, Buttercup, Bubbles, Prenses Ciklet, Finn, Jake, Gumball ve Darwin kostüm karakterleri çocuklara katılacak. 

Çocukların Yepyeni Dünyası Imagineer Kids
Imagine (hayal et) ve Engineer (mühendis) kelimelerinin birleşmesinden doğan Imagineer Kids, Türkiye’de bir ilk olarak dijital ve analog dünyayı birleştiren özel konseptleriyle 42 Maslak’ta! 

Ulusal Tarih Müzesi- Londra, Manhattan Çocuk Müzesi – A.B.D., Miami Çocuk Müzesi A.B.D., Londra Bilim Müzesi- İngiltere gibi şehirlerin sergi, eğitim, eğlence, kültür ve aile aktivitelerini bünyesinde bulunduran örneklerle; eğlenirken öğrenmeyi odak noktasına alan Imagineer Kids, Türkiye’deki bu eksikliği tamamlamaya gönüllü oluyor. Mekan, yeni bir oluşum olarak, farklı ve özel deneyimsel alanlarda çocuklara modern ve eğlenceli yeni bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Teknoloji dünyasına doğan, eğlenceyi teknoloji ile bir arada yaşayan çocukların ihtiyaçlarına yönelik tasarlanan bu özel dünyada farklı ünitelerde çeşitli aktiviteler gerçekleşecek. Çocukların sınırsız hayal gücüne bilim ve teknoloji ile yön veren eğlenceli ve öğretici alanlarıyla geleceğin üretken ve yetenekli bireylerinin yetişmesine katkı sağlayan Imagineer Kids, eğitimi ve eğlenceyi bir araya getiren ‘Edutainment’ konseptiyle 4-12 yaş grubu çocuklara kendi okul müfredatıyla uyumlu ve STEAM (Bilim-Teknoloji-Mühendislik-Sanat-Matematik) eşliğinde eşsiz bir deneyim imkanı sunacak. 0-3 yaş çocuklara yönelik özel modülleri ile Imagineer Kids her yaştan çocuğa bu muhteşem dünyayı deneyimleme imkanı sağlayacak. Eğitim ve çocuk pedagojisinde uzman kadronun gözetimi eşliğinde titizlikle hazırlanan özgün içerikleriyle Imagineer Kids’de çocuklar eğlenirken öğrenecek.

-Imagineer Kids 18.08.2019 tarihinde sonra kapalı olacaktır satın almış olduğunuz biletinizi belirtilen tarihe kadar kullanabilirsiniz.-Imagineer Kids kapıları hafta içleri sabah 10:00 itibari ile açılacak ve 19:00 itibari ile kapanacaktır. Son ziyaretçi girişi 18:00’da yapılmalıdır.-Imagineer Kids kapıları hafta sonları sabah 10:00 itibari ile açılacak ve 20:00 itibari ile kapanacaktır. Son ziyaretçi girişi 19:00’da yapılmalıdır. - Imaginner Kids Pazartesi günleri kapalıdır.-0 - 2 yaş grubu misafirlerin ziyaretleri ücretsizdir.-0 - 10 yaş  grubu çocuklar sergiye yanlarında 11 yaşından büyük bir birey ile girmelidir.-Biletler sadece bir giriş için geçerlidir, sergiyi tamamlamadan alandan çıkış yapmamanızı rica ederiz.-Giriş ücreti sadece Imagineer Kids’teki mevcut sergi içindir. Atölyeler, tiyatro gösterileri ve özel etkinlikler ekstra ücrete tabidir.-Çocuklar emanet alınmayacaktır.-Sergi alanına dışarıdan yiyecek ve içecek getirilmemesi rica olunur.-Imagineer Kids alanında evcil hayvanların serbest gezdirilmemesi rica olunur.-Imagineer Kids alanında sigara kullanımı yasaktır.-Imagineer Kids, alanı dahilinde kaydedilen fotoğrafları, videoları ve ses kayıtlarını bedelsiz kullanma hakkına sahiptir.-Imagineer Kids, programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.-Imagineer Kids, ziyaretçilerin çalınan ve kaybolan eşyalarından sorumlu değildir.-Okul ve grup satışları için 0212 242 42 41 no'lu telefondan ve info@imagineerkids.com adresinden bilgi alabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT