Corn Maze İstanbul

Corn Maze İstanbul

Tarihler: 21 Ağustos 2021 Cumartesi ~ 07 Kasım 2021 Pazar 09:00

Yer: Corn Maze Ağva

Ücret: Genel Giriş - 79,00 ₺ Öğrenci - 55,00 ₺ Aile Paketi_3 Kişi (2 Yetişkin + 1 Çocuk) - 175,00 ₺ Aile Paketi_4 Kişi (2 Yetişkin + 2 Çocuk) - 215,00 ₺ Aile Paketi_5 Kişi (2 Yetişkin + 3 Çocuk) - 250,00 ₺ Aile Paketi_6 Kişi (2 Yetişkin + 4 Çocuk) - 285,00 ₺ Korku Labirenti - 99,00 ₺

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 21, 2021 ~ Kas 7, 2021

Özellikle Kuzey Amerika ülkelerinde oldukça rağbet gören, tarım ve turizmi kavuşturan bu etkinliğin Türkçe karşılığı Mısır Labirentidir.

Mısır Labirenti, bir mısır tarlasında, sizin için özenle hazırlanmış, çıkmazları olan ve tüm yaş gruplarına hitabeden oldukça eğlenceli bir aktivitedir. Etkinliğimiz yalnızca mısır labirenti ile sınırlı kalmayıp, bir panayır tadında ziyaretçilerini kucaklayacaktır.

Balkabağı tarlasından ayçiçeği tarlasına, korku labirentinden kamp alanına, macera parkurlarından yeme-içme alanlarına, açık hava sinemasından müzik aktivitelerine eğlenceli ve kapsamlı bu etkinlik Türkiye'de ilk kez yapılacak ve Avrupa'nın en büyük mısır labirenti olma unvanını taşıyacaktır.

Değerli Misafirlerimiz,

Öncelikle bildirmek isteriz ki Corn Maze İstanbul bir doğa organizasyonudur. Doğa anamızın müsaade ettiği ölçüde organizasyonumuzu keyifli bir şekilde sürdüreceğiz. Öncelikli kuralları doğamız belirler diyerek söze başlayalım.

Bu bir sonbahar etkinliği olduğu için güneşli havalarla da, yağışlı havalarla da baş başa kalabiliriz ama biz her koşulda çok mu çok eğleneceğiz. Güneşli havalarda şapkalarınızı, yağışlı havalarda yağmurluğunuzu alın, gelin ve limitsiz eğlenceye hazır olun!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT