Emaar Akvaryum

Tarihler: 31 Ağustos 2023 Perşembe ~ 31 Ağustos 2023 Perşembe 31 Ağustos 2023 21:15

Yer: Emaar Akvaryum

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 31, 2023 ~ Ağu 31, 2023

Emaar Akvaryum & Sualtı Hayvanat Bahçesi, Emaar Square Mall'da meraklılarını bekliyor...

Türkiye'nin İlk ve Tek Sualtı Hayvanat Bahçesi…

Akvaryum

Okyanusların büyüleyici dünyasına dalışa geçin.Yepyeni bir akvaryum deneyimi Emaar Akvaryum & Sualtı Hayvanat Bahçesi'nde ziyaretçileri bekliyor. Dünyanın dört bir yanından gelen tropikal balıklar sualtı dünyasını yakından keşfetmenizi sağlayacak.

Kıyı bölgelerde yaşayan köpekbalıklarından denizlerin karanlık ve soğuk sularında yaşayan dev örümcek yengeçlerine, deniz tabanın en meraklı balıkları gobilerden zehirli aslan balıklarına, denizlerin en hızlı türlerinden manta vatolarına kadar binlerce tür ziyaretçileri okyanusların gizemli ve rengarenk dünyası ile buluşturuyor.

Burası, karanın denizle buluştuğu ve sadece en dayanıklıların hayatta kalabildiği sert ve zorlu bir ortamdır. Tesisimizdeki Kayalık Kıyı’da çeşitli köpekbalığı ve vatoz türleri, karidesler, kabuk

Etkinlik Kuralları:

• Ziyaretlerinizi haftanın her günü 10.00-22.00 saatleri arasında güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Son giriş saati: 21.15'dir. Alınan biletler 31.08.2023 tarihine kadar geçerlidir. (Resmi tatiller, Bayramlar, Sömestr ve Özel günler dahil)

• 0-3 Yaş (0-36 Ay) Arası Çocuklar Ücretsiz!

• Yetişkin bileti 13 - 64 yaş arası, Çocuk biletleri 13 Yaş altı ziyaretçiler için geçerlidir. Öğrenci/Öğretmen/65 yaş üstü bileti alan misafirlerimiz için akvaryum girişindeki resepsiyonda kimlik ibraz etmek zorunludur.

• Ziyaret esnasında 14 yaşından küçüklerin yanlarında 18 yaşından büyük en az bir adet yetişkin olması zorunludur. Yetişkinler bilete tabidir.Seans bulunmamaktadır, girişiniz sonrasında merkezde istediğiniz kadar kalabilirsiniz.

• Biletler tek kişilik ve tek kullanımlıktır. Merkez içinde tütün ve türevlerinin kullanımı, yiyecek ve içecek tüketilmesi yasaktır. Evcil hayvanla giriş kabul edilmemektedir.

• Yetişkin, Çocuk, Öğrenci, Öğretmen, 65 Yaş ve Aile paketi biletleri yerel vatandaşlar için promosyonlu biletlerdir. Bu biletlerden yararlanmak için gerektiğinde kimlik ibraz edilmesi istenebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT