Emaar Skyview

Tarihler: 30 Mayıs 2023 Salı ~ 30 Mayıs 2023 Salı 30 Mayıs 2023 22:00

Yer: Emaar Skyview

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 30, 2023 ~ May 30, 2023

Emaar Skyview’da 200 Metre Yükseklik ve 360 Derecelik Görüş Alanıyla İstanbul'u Gökyüzünden Keşfedin…

SKYVIEW

Perspektifinizi değiştirin! Şehrin nefes kesen manzarasına 200 metreden tanıklın edin. 360 derecelik görüş alanıyla İstanbul'u gökyüzünden keşfedin.

Yüzyıllardır dünyanın en önemli metropollerinden biri olan ve kozmopolit topluluklara ev sahipliği yapan İstanbul; Tarihi, mimarisi ve doğal güzellikleri ile büyüleyen bir kültür şehridir.47. ve 48. katlarda yer alan Emaar Skyview’ın kapalı ve açık alanlarında bu güzel şehrin kozmosunu yaşayacak ve tamamı cam 30 metre uzunluğundan Seyir Terasından şehrin heyecanına ortak olacaksınız.

Medeniyetleri birbirine bağlayan Galata Köprüsü, Haliç, Adalar ve Boğaz’dan… 360 derecelik kesintisiz bir manzara ile İstanbul’un tarihi simgelerini keşfedecek, deneyimleyecek ve paylaşacaksınız. 

Zirvede, 200. metrede, 2 kattan oluşan Emaar Skyview’a Emaar Square Mall i

Etkinlik Kuralları:

• Ziyaretlerinizi haftanın her günü 10.00-22.00 saatleri arasında güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Son giriş saati: 21.15'dir.

• Satın alınan biletler 30.05.2023 tarihine kadar geçerlidir. (Resmi tatiller, Bayramlar, Sömestr ve Özel günler dahil)

• Satın alınan biletlerin iadesi veya iptali yoktur. Lütfen tüm koşulları dikkatlice okuyunuz. Biletler tek kişilik ve tek kullanımlıktır ve mekandan çıkış yaptıktan sonra geçerliliğini kaybetmektedir.

• 0-3 Yaş (0-36 Ay) Arası Çocuklar Ücretsiz!

• Yetişkin bileti 13 Yaş ve üzeri yerel ziyaretçiler için, çocuk biletleri 03-12 yaş arası ziyaretçiler için geçerlidir. Yaş aralığı 0-36 Ay arası Çocuk girişleri ücretsizdir. Öğrenci/Öğretmen/65 yaş üstü bileti alan misafirlerimiz için akvaryum girişindeki resepsiyonda kimlik ibraz etmek zorunludur.

• Ziyaret esnasında 14 yaşından küçüklerin yanlarında 18 yaşından büyük en az bir adet yetişkin olması zorunludur. Yetişkinler bilete tabidir. Seans bulunmamaktadır, girişiniz sonrasında merkezde istediğiniz kadar kalabilirsiniz.

• Biletler tek kişilik ve tek kullanımlıktır.

• Evcil hayvanla giriş kabul edilmemektedir.

• Biletler yerel vatandaşlar için geçerlidir. Bilet satın alan misafirlerin geçerli kimlik belgesi ibraz etmeleri zorunludur, kimlik belgesi ibraz edilmediği takdirde bilet kullanılamayacaktır.

• It is compulsory for visitors, who purchase ticket, to submit their Turkish Identity Number. Tickets will not be available unless Turkish Identity Number is submitted.

• Yetişkin, Çocuk, Öğrenci, Öğretmen, 65 Yaş ve Aile paketi biletleri yerel vatandaşlar için promosyonlu biletlerdir. Bu biletlerden yararlanmak için gerektiğinde kimlik ibraz edilmesi istenebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT