Evrim Akın Marmara Park’ta Çocuklarla Buluşuyor

Evrim Akın Marmara Park’ta Çocuklarla Buluşuyor

Tarihler: 19 Nisan 2019 Cuma ~ 19 Nisan 2019 Cuma

Yer: Marmara Park

Adres: Güzelyurt Mahallesi, Mevlana Cd. 33A Esenyurt İstanbul

Telefon: (0212) 854 38 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 19, 2019 ~ Nis 19, 2019

Düzenlediği etkinliklerle ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatan Marmara Park Alışveriş Merkezi, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek Şans Duvarı yarışmasıyla çocukları Evrim Akın ile buluşturuyor.

Marmara Park Alışveriş Merkezi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamından düzenlenecek birbirinden eğlenceli etkinliklerle çocukları yalnız bırakmıyor. 19 Nisan’da gerçekleşecek Şans Duvarı yarışmasında çocuklar, Çocuktan Al Haberi programının sunucusu ve Güldür Güldür Show’un kadrosuna yeni katılan, sevilen oyuncu Evrim Akın ile buluşuyor. Sunuculuğunu Hakan KA’nın üstleneceği Şans Duvarı yarışmasında çocukları birbirinden güzel sürpriz hediyeler bekliyor. Marmara Park Alışveriş Merkezi, 19 Nisan’da 16:00- 17:00 saatleri arasında Şans Duvarı yarışmasına katılmak isteyen tüm çocukları bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT