Gece Yüzmeleri

Gece Yüzmeleri

Tarihler: 08 Ağustos 2018 Çarşamba ~ 08 Ağustos 2018 Çarşamba 20:00 – 24:00

Yer: Hilton İstanbul Bosphorus

Ücret: 60 TL

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 8, 2018 ~ Ağu 8, 2018

Hilton İstanbul Bosphorus’ta Gün Batımından Gece Yarısına Yüzerek ve Dans Ederek Haftaya Eşsiz Bir Ara Verin

Hilton İstanbul Bosphorus’un geçen yaz başlattığı, gün batımından gece yarısına kadar süren ve şehrin gece eğlencesi anlayışına bambaşka bir soluk getiren “Gece Yüzmeleri” bu yıl kaldığı yerden devam ediyor. 27 Temmuz Cuma günü itibariyle başlayan ve ikincisi 8 Ağustos Çarşamba günü gerçekleşecek olan, şehrin yeşillikler içindeki en büyük otel havuzunda gerçekleşecek alternatif eğlence ile siz de haftaya eşsiz bir ara verin! Etkinlik tasarım platformu Gigology’nin yönetiminde gerçekleşecek partide hem dansın hem de gece yüzmesinin keyfini çıkaracaksınız.

Hilton İstanbul Bosphorus, yaz aylarını şehirde geçirenler için kaçırılmayacak bir eğlence alternatifi olan “Gece Yüzmeleri” sezonunu açtı. 27 Temmuz itibariyle başlayan ve ikincisi de 8 Ağustos Çarşamba günü gerçekleşecek, gün batımından gece yarısına kadar tatil hissini şehrin ortasında hissedeceğiniz etkinlikler serisi, haftaya eşsiz bir ara vermenizi sağlarken enerjinizi de yerine getirecek.

İlki 27 Temmuz günü gerçekleşen etkinliğin 8 Ağustos Çarşamba günü gerçekleşecek ikinci serisinde ünlü DJ’ler Ronin, Harun Elibolca ve A-Boogie’nin müzikleri eşliğinde misafirlerine İstanbul’un merkezinde tatil ruhunu yaşatacak. 20:00 – 24:00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinliğe, özel kokteyl menüsü ile hafif ve lezzetli yiyecek menüsü de eşlik edecek.

Şehrin en büyük otel havuzuna sahip Hilton İstanbul Bosphorus’un Gigology iş birliğiyle yaptığı “Gece Yüzmeleri” size farklı bir deneyim yaşatırken haftaya eşsiz bir ara verme fırsatı sunacak. Etkinliğin giriş ücreti ise 60 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT