İstanbul Oyun Festivali

Tarihler: 05 Ekim 2019 Cumartesi ~ 06 Ekim 2019 Pazar 05 Ekim 11:00 - 06 Ekim 11:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: * Belirtilen fiyatlar öncelikli dönem fiyatlarıdır.KOMBİNE BİLETLER4 Kişilik Bilet - 260.00 TL3 Kişilik Bilet - 225.00 TLÇift Kişilik Bilet - 160.00 TLTek Kişilik Bilet - 85.00 TLGÜNLÜK BİLETLER 4 Kişilik Bilet - 140.00 TL 3 Kişilik Bilet - 120.00 TL Çift Kişilik Bilet - 85.00 TL Tek Kişilik Bilet - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 5, 2019 ~ Eki 6, 2019

İstanbul Oyun Festivali ilk kez 5-6 Ekim tarihleri arasında KüçükÇiftlik Park'ta!

Türkiye’de ilk kez geleneksel sokak oyunları ile dijital oyunlar bir araya gelecek. Espor turnuvaları, mobil oyun ve konsol oyun alanları, VR deneyim alanı, cosplay yarışmaları İstanbul Oyun Festivalinde tek bir çatı altında olacak. Ayrıca oyunları farklı deneyim alanlarında ve büyük ekranlarda oynama şansı, gamer influencerlar ile yarışmalar ve turnuvalar ile Oyun Festivali eşsiz deneyimlere sahip olabileceğiniz bir etkinliktir.

Avrupa ve Ortadoğu’nun ilk ve en büyük Oyun Festivali, ‘İstanbul Oyun Festivali’ 5 – 6 Ekim 2019 tarihlerinde KüçükÇiftlik Park’ta gençlere ve ailelere sınırsız eğlence keyfi yaşatmaya hazırlanıyor. Geleneksel sokak oyunları ve çağımızın dijital oyunlarının bir arada olduğu festivalde her yaştan katılımcıyı/misafiri farklı deneyimler ve birçok sürpriz bekliyor.

- Etkinlik 0 – 6 Yaş grubuna ücretsizdir. ( 2013 yılı ve sonrası doğumlular; Kimlik bilgisi sorulacaktır )- Etkinlikte oturma düzeni yoktur.- Belirtilen saat Kapı Açılış Saati’dir. - Organizasyon sahibi programda ve bilet satış fiyatlarında değişiklik yapabilir.- Festival alanına cam, plastik şişe, teneke, havai fişek, yanıcı parlayıcı her türlü nesne (parfüm, böcek ilacı vb.), her türlü alet ve lazer imleci , silah veya keskin nesneler getirmek yasaktır. - Etkinlik her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. - Etkinlik alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek etkinlik alanına alınmayacaktır.- Etkinlik alanında yanınızda bulunan eşyaların sorumluluğunun size ait olduğunu hatırlatmak isteriz.- Etkinlik alanımız evcil hayvan dostlarımıza uygun değildir.- Etkinlik biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. - Festival biletinin kaybolması veya çalınması, alıcı sorumluluğundadır. Çalınan ya da kaybolan biletin yenisiyle değiştirilmesi veya para iadesi mümkün değildir.- Etkinlik biletleri iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT