Istanbul Winter Dream

Tarihler: 13 Şubat 2018 Salı ~ 13 Şubat 2018 Salı 13 Şubat 2018 22:00

Yer: Vadistanbul

Ücret: Yetişkin 5 Oyuncak Biniş Kuponu 45,00 ₺ Çocuk 5 Oyuncak Biniş Kuponu 25,00 ₺ 2 Yetişkin  + 1 Çocuk 12 Oyuncak Biniş Kuponu 95,00 ₺ 2 Yetişkin  + 2 Çocuk 15 Oyuncak Biniş Kuponu 110,00 ₺ * Çocuk biletleri 15 yaş ve altı içindir.* Biletinizi internetten daha avantajlı alabilirsiniz.* YapıKredi kartlarına %10 indirim uygulanmaktadır. 2 Yetişkin + 2 Çocuk - 110.00 TL 2 Yetişkin + 1 Çocuk - 95.00 TL Yetişkin - 45.00 TL Çocuk - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 13, 2018 ~ Şub 13, 2018
Türkiye’nin ilk ve tek kış festivali Istanbul Winter Dream 18 Ocak – 25 Şubat tarihleri arasında Vadistanbul AVM' de kurulacak 6000 m2'lik özel alanda ziyaretçilerini bekliyor.

İstanbul’da bir kış rüyası...

Türkiye’nin ilk ve tek kışlık lunaparkı “İstanbul Winter Dream” çok yakında açılıyor.

Soğuk kış günlerinin buluşma noktası olmaya hazırlanan İstanbul Winter Dream, çok yakında ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak. Sektörünün her alanında yaratıcı projelere imza atan A46 imzalı “İstanbul Winter Dream”, 7’den 70’e herkese kışın en eğlenceli geçen rüyasını yaşatacak. İstanbul Winter Dream, 18 Ocak’tan itibaren  Seyrantepe Vadistanbul’da kurulacak ve 40 gün 40 gecelik bir rüyayı yaşatacak. 

Açık havada buz pateni keyfi ve dev kızak rampasının keyfini yaşamak, atlıkarınca, kamikaze, çarpışan arabalar, flying wings, crazy dance, trombolin gibi lunapark klasiği eğlencelerin tadına varmak için Londra’da Hyde Park’ta bulunan merkeze kadar gitmenize gerek yok. Şehrin içinde, 6000 m2’lik geniş bir alanda kışın keyfini doyasıya yaşayacağınız İstanbul Winter Dream, 18 Ocak – 25 Şubat tarihleri arasında sizleri eğlenceli bir rüyayı yaşamaya bekliyor. Kışın en eğlenceli buluşmalarına ev sahipliği yapacak İstanbul Winter Dream, klasikleşen lunapark eğlenceleri, paten şovları, DJ performansları, ışık, dans gösterileri ve çocuklara özel çeşitli atölye çalışmaları ile kış aylarının en keyifli buluşma noktası olacak. 

İstanbul Winter Dream’de 7’den 70’e herkes için eğlence var
Çocuklarınız 400 m2’lik alanda buz pateni yapmanın keyfini sürerken, siz de çarpışan arabalar ile çocukluğunuza dönebilir, kamikaze ile adrenalin seviyenizi zorlayabilir, çuf çuf tren ile çocuklarınız ile birlikte neşeli vakit geçirebilirsiniz. DJ performansları, ışık ve renkler arasındaki dans gösterileri ve paten şovlarına ev sahipliği yapacak İstanbul Winter Dream, ziyaretçilerine unutamayacakları bir kış vaadediyor. 

Sokak lezzetlerinin keyfine varacaksınız
Dumanı tüten köfte, nefis tantuni, kömürde kokoreç, kaç tane yediğini unutturan ıslak hamburger, tadına doyulmaz sucuk ekmek, başlı başına bir kış rüyası kestane ve daha nicesi... DJ müzik eşliğinde sokak lezzetlerinin keyfine varacağınız İstanbul Winter Dream, çeşitli hediyelik eşyaların satıldığı küçük ahşap evlerle de tam bir festival havası yaşatacak. 

*18 Ocak – 25 Şubat tarihleri arasında kışın en eğlenceli buluşmalarına ev sahipliği yapacak olan İstanbul Winter Dream, hafta içi ve hafta sonu 12.00- 22.00 saatleri arasında Seyrantepe Vadistanbul’da ziyaretçilerini ağırlayacak.

- Çalışma saatleri hergün 12:00 - 22:00 arasıdır.- Biletinizi satın aldığınız gün için kullanabilirsiniz.- Biletinizin ait olduğu kategoriye lütfen dikkat ediniz.- Biletiniz,ait olduğu kategorideki kişilere giriş hakkı tanır ve üzerinde yazan adette oyuncak biniş kuponu sağlar.- Oyuncak biniş kuponları, gişede ayrıca satılmaktadır.- Oyuncak biniş kuponun ücreti 5,00 TL dir.- Etkinlik alanındaki oyunlara ait kupon bilgileri aşağıdaki gibidir ;Hayvanlar Alemi: 1 kupon Atlı Karınca: 1 KuponKamikaze (Ranger): 2 KuponÇarpışan Araba: 2 KuponGondol: 1 KuponFotoğraf Alanı: 2 kuponKızak Rampası 3 Tur: 2 KuponBuz Pisti: 7 kuponKutup Ayısı: 2 KuponSkid Loader: 2 KuponTren: 1 KuponKanguru: 1 KuponTrambolin: 1 kuponAtış Alanı: 1 kupon5D Cinema: 2 KuponCrazy Dance: 2 KuponJolly Jump: 1 Kupon

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT