Marmara Park’tan Eğlence Dolu Bir Yılbaşı Sürprizi

Marmara Park’tan Eğlence Dolu Bir Yılbaşı Sürprizi

Tarihler: 30 Aralık 2019 Pazartesi ~ 31 Aralık 2019 Salı

Yer: Marmara Park

Adres: Güzelyurt Mahallesi, Mevlana Cd. 33A Esenyurt İstanbul

Telefon: (0212) 854 38 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 30, 2019 ~ Ara 31, 2019

Marmara Park Alışveriş Merkezi, 2020’ye kostümlü ve müzikli yılbaşı kortejiyle eğlenceli bir “Merhaba” diyor. Yılbaşı ağacı, baston şeker, aynalı canlı heykel gibi kostümlerle rengarenk yılbaşı korteji 30-31 Aralık günlerinde herkesi Marmara Park’ta bekliyor.

Düzenlediği birbirinden keyifli etkinliklerle ziyaretçilerini unutulmaz anlar yaşatan Marmara Park Alışveriş Merkezi, 30-31 Aralık günlerinde yaptığı rengarenk bir sürprizle ziyaretçilerine yılbaşı ruhunu yaşatıyor. Ziyaretçileri yeni yıl heyecanını kalplerinde hissetsin diye kostümlü bir yılbaşı korteji sürprizi hazırlayan Marmara Park, bu görsel şölene herkesi davet ediyor. Baston şekerden yılbaşı ağacına, canlı heykelden yılbaşı topuna birçok farklı kostüm giyen kortej, 30 ve 31 Aralık günlerinde 13.00, 14.30 ve 16.00 saatlerinde alışveriş merkezinin içinde dolaşarak müzik ve eğlence dağıtacak. Bu keyifli etkinliği sakın kaçırmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT