Nesin Vakfı 23 Nisan Şenliği

Nesin Vakfı 23 Nisan Şenliği

Tarihler: 16 Nisan 2018 Pazartesi ~ 16 Nisan 2018 Pazartesi

Yer: Nesin Vakfı Bahçesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2018 ~ Nis 16, 2018

Sabırsızlıkla beklenen gün yaklastı ve hazırlıklarımıza her zamankinden daha büyük bir coşkuyla ve büyük bir hızla devam ediyoruz. Evet, 23 Nisan şenliğimizden söz ediyorum...

Bu yıl şenligimizin 18’ncisini gerceklestirecegiz.

Çocukları ve halen çocuk kalabilenleri onsekizinci kez ¨Bayram gibi bir bayram¨ için bahcemize bekleriz.

Her zaman yaptigimiz gibi yine çocuklarin eglence malzemesi olmadiklari, aksine aktif olarak eglendikleri bir bayram daha gerceklestirecegiz.

Yemyesil bahcemizde, çicek acmis meyve ağaclarinin altinda cocukların gün boyunca gönüllerince eğlenebilecekleri onlarca etkinlik sunacagız.

Yüzleri rengarenk boyali cocuklar oradan oraya kosarken durup rüya gibi izleyesiniz gelecek. Yine o cocuklarin minik ellerini, ayaklarini hatta vucutlarını boyaya daldırdıklarına tanık olacaksınız. Şenlik olur, çocuklar olur da çamur olmaz mı, seramik standı ne güne duruyor? O cocuklar, sanki cıvıl cıvıl sesleri yetmezmiş gibi bir de Okay Temiz’le davulların üstünde tepinecekler. Şenligimizin ününü duymamışlara sesimizi duyurmaya çalışır gibi; davuluyla, şarkısı, sazıyla ve yüzlerce cocuğun sesiyle yeri göğü inletecegiz.

Yeter mi yetmez; çocuklar yüzün üstünde istasyonda diledikleri gibi eğlenecekler; ucurtma ucuracak, resimler yapacak, samanlardan korkuluklar yapacak, cicek dikecek, bilim yapacak, nefis kokulu eglenceli sabunlar yapacak, halatlar cekecek, hoplayip ziplayacak, dans edecekler...

Anne-babalar icin en zor kısım her yil oldugu gibi eve dönüs saati. Cocuklara gelecek yıl tekrar geleceklerinin sözünü vermekten baska care yok!

İlk yıllar 300-400 kisilik katılımlarla gerceklestirdiğimiz bayramlar artık binlerce kisinin katıldığı devasa bir şenlige dönüstü. (2017 katilimi yaklasik 8 bin kisi ağırladık, sadece 1000 civarında gönüllü vardı.)

Şenligimize katılan kalabalik kitle sınırlarımızı coktan aştı. Sınırlarımız gibi artık imkanlarımızı da aşan bu şenliği destekcilerimiz aracılığıyla yapabiliyoruz. Destek veren kurum ve kişilere çocuklarımız adına tekrar teşekkür eder.

Hepinizi 23 Nisan günü coluklu cocuklu bahcemize bekleriz.

Nesin Vakfi Tanitim Filmi: https://youtu.be/NBBpIECYBl8
Nesin Vakfi 23 Nisan Şenligi: https://youtu.be/-z0M7tOPpeA

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT