Ninja Kaplumbağalar

Ninja Kaplumbağalar

Tarihler: 17 Mart 2018 Cumartesi ~ 25 Mart 2018 Pazar

Yer: Vadistanbul AVM

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 17, 2018 ~ Mar 25, 2018

Şehrin yeni yıldızı Vadistanbul AVM, 17-25 Mart tarihleri arasında Ninja Kaplumbağalar etkinliği düzenliyor. Yaratıcı ve öğretici etkinlikte çocuklar, Vadistanbul'da çok eğlenecek.

Çocukların olduğu kadar yetişkinlerin de sevdiği çizgi karakterlerden olan Leonardo, Michelangelo, Raphael ve Donatello ile Ninja Kaplumbağalar 17-25 Mart tarihleri arasında Vadistanbul AVM’de. Çocuklar, onlar için hazırlanan etkinlikte Ninja Kaplumbağalar ile bol bol fotoğraf çektirme fırsatı yakalarken, eğlenceye de doyacaklar. Çocuklar, Manyetik Tırmanma Duvarı’nda ninjalar gibi atletik becerilerini geliştirirken, Hafıza Panosu’nda Ninja Kaplumbağalar'ın en sevilen karakterlerini birbirleriyle eşleştirmek için hafızalarını kullanacak. Maske Boyama Atölyesi’nde ise minik katılımcılar, kendilerine verilen maske şablonlarını, yardım eşliğinde kesip-boyayıp yaratıcılıklarını konuşturacaklar. Ninja maskotlarının çocuklarla buluşacağı etkinlik, tüm çocukların ücretsiz katılımına açık olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT