Organik Yaşam Festivali

Tarihler: 05 Eylül 2015 Cumartesi ~ 06 Eylül 2015 Pazar

Yer: Maçka Demokrasi Parkı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 5, 2015 ~ Eyl 6, 2015

Organik Festival İle Sağlıklı ve Eğlenceli Bir Haftasonu Geçireceksiniz

Organik tutkunlarını bir araya getirecek olan Organik Yaşam Festivali’nde, organik hayata dair her şey yer alacak. Festival, tüm katılımcılara renkli sürprizler ve bilgilendirici programlarla dolu dolu bir hafta sonu vadediyor.

Maçka Demokrasi Parkı’nda 5 - 6 Eylül 2015 tarihinde düzenlenecek olan Organik Yaşam Festivali’nde tüketiciler, organikle ilgili en doğru kaynaklardan bilgi edinme imkanı bulacak. Organik Bebek mamalarında sektörün lideri HİPP’in ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek festivalde, organik üreticiler, satıcılar, sivil toplum kuruluşları ve bilim adamları yer alacak. Festival süresince paneller, seminerler, yarışma ve eğitimlerle tüketicilere Organik Yaşam anlatılacak.

Dünyayı Titiz Kadınlar Kirletiyor!
Organik Yaşam Festivali’nde düzenlenecek paneller dikkat çekici konuları içeriyor. Ekolojik Yaşam Uzmanı ve Ziraat Mühendisi Erkan Şamcı’nın “Dünyayı Titiz Kadınlar Kirletiyor” başlıklı paneli de bunlardan biri. Şamcı, daha sağlıklı ve temiz bir yaşam alanına kavuşmak isteyenlerin, doğaya ve kendilerine verdikleri zararları anlatacak.

Onkolog Yazar Dr. Yavuz Dizdar ise katılımcılara sağlıklı beslenme ve sağlıklı kalmanın ipuçlarını verecek. Tüm bunların yanında “A’dan Z’ye Organik Tekstil”, “Organik İçeceklerin Önemi”, “Aromaterapi ve kozmetikte neden organik ürün kullanmalıyız?”, “İlaçsız Yaşam ve İlaçsız Tedavi” gibi başlıklar da Organik Yaşam Festivali boyunca katılımcıları bilgilendirecek panellerin bazıları.

Organik konusunda toplumda bir farkındalık oluşturulması da hedeflenen Organik Yaşam Festivali’nde ayrıca keyifli workshoplar, lezzetli organik ikramlar, organik cilt bakım tüyoları ve daha birçok sürpriz de olacak. Ayrıca minik tüketiciler için düzenlenecek renkli etkinliklerle genç kuşaklara hem eğlenme hem de organik hakkında bilgi sahibi olma imkanı sağlanacak.

Tüm vatandaşlarımız Organik Yaşam Festivali’nde ücretsiz olarak katılım sağlayabilecek.

Program ve detayları için www.organikyasamfestivali.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Organik Hakkında Her Şey Bu Festivalde
Organiğin, hayatımızdaki yerini sorgulamayı ve sorgulatmayı hedeflediğimiz festivalimizde “Organik bir yaşama hazır mısınız?” sorusunu soruyoruz. Gıda seçimlerimizden, tekstile, kozmetik seçimlerimizden, spor alışkanlıklarımıza, yeşil mimariden, çevre dostu teknolojiye, yenilenebilir enerji kaynaklarından, geri dönüşüme kadar birçok konuda bilgilendirici etkinliklerle organiği anlatıyoruz…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT