Özdilekpark İstanbul’da Sömestr Zillerini Adile Naşit Çalıyor

Özdilekpark İstanbul’da Sömestr Zillerini Adile Naşit Çalıyor

Tarihler: 31 Ocak 2018 Çarşamba ~ 04 Şubat 2018 Pazar

Yer: ÖzdilekPark İstanbul

Adres: Büyükdere Caddesi No 181 Şişli İstanbul

Telefon: 0 212 386 88 50 - 51 -52

Faks: 0 212 386 88 55

Web: http://www.ozdilekparkistanbul.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 31, 2018 ~ Şub 4, 2018

Özdilek Vakfı Yılmaz Büyükerşen Ünlüler Balmumu Heykel Müzesi ile yarıyıl tatilinde kültürel bir etkinlik

ÖzdilekPark İstanbul, yarıyıl tatilinde minik misafirleri için hazırladığı birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. Türkiye’nin en büyük balmumu heykel müzesi olarak nitelendirilen Özdilek Vakfı Büyükerşen Ünlüler Balmumu Heykel Müzesi, sömestr boyunca güzel bir kampanyaya imza atıyor. 31 Ocak tarihine kadar CineTime’dan sinema bileti alan herkese müze biletleri öğrenci için 10, yetişkin için ise 15 TL’ye satışa sunuluyor.

ÖzdilekPark İstanbul, minik ziyaretçileri için yarıyıl tatilinde eğlenceli olduğu kadar öğretici bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

Eskişehir’de açıldığı günden bu yana 1 milyonu aşkın kişinin ziyaret ettiği Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi, Özdilek Vakfı Yılmaz Büyükerşen Ünlüler Balmumu Heykel Müzesi ismiyle tüm ziyaretçilerini bekliyor.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yanı sıra Adile Naşit, Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Şener Şen, Münir Özkul ve Türk sinemasında hayatımıza dokunan ünlü isimlerin, siyasetçilerinin ve gazetecilerin balmumu heykellerine ev sahipliği yapan müze, yarıyıl tatili boyunca çocukların hayatına dokunmayı amaçlıyor.

Özdilek Vakfı Yılmaz Büyükerşen Ünlüler Balmumu Heykel Müzesi biletleri öğrenci için 15 TL, yetişkin için 25 TL’den satışa sunuluyor. Ayrıca 31 Ocak 2018 tarihine kadar CineTime ’dan sinema bileti alana Özdilek Vakfı Balmumu Heykel Müzesi biletleri öğrenci için 15 TL yerine 10 TL’den, yetişkin için ise 25 TL yerine 15 TL ’den satışa sunulmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT