Şişli'de 23 Nisan Çoşkusu

Şişli'de 23 Nisan Çoşkusu

Tarihler: 23 Nisan 2019 Salı ~ 23 Nisan 2019 Salı

Yer: Şişli Belediyesi

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2019 ~ Nis 23, 2019

Şişli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için dopdolu bir program hazırladı. Şişli Atatürk Evi’nin önünden saat 15.00’de yürüyüşle başlayacak olan program, daha sonra Nişantaşı Sanat Parkı’nda gerçekleşecek etkinliklerle devam edecek. Atölyeler ve gösterilerin yer aldığı 23 Nisan şenliğinde çocuklar bayramlarını doyasıya eğlenerek kutlayacaklar.

Şişli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara için birbirinden eğlenceli sahne gösterileri, yarışmalar ve atölyeler düzenleyecek. Etkinlik, Şişli Atatürk Evi’nin önünde saat 15.00’te başlayacak. Atatürk Evi’nin önünde toplanan kortej çocuklarla birlikte Nişantaşı Sanat Parkı’na yürüyüş gerçekleştirecek.

Parkta saat 18.00’e kadar DJ performansı, sahne gösterileri, sihirbazlık gösterileri, bando gösterisi, karaoke ve dans gösterileriyle çocuklar doyasıya eğlenecekler. İp çekme, çuval yarışı ve mendil kapmaca gibi oyunlar düzenlenecek. Sahne gösterileri ve yarışmaların yanı sıra çocuklar karikatür, kum boyama, ebru, heykel, hayvan hakları ve geri dönüşüm atölyelerinde hem bilgilenecek hem de eğlenecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT