Transformers Maltepe Piazza’da

Transformers Maltepe Piazza’da

Tarihler: 14 Aralık 2018 Cuma ~ 23 Aralık 2018 Pazar 12.00 - 19.00

Yer: Maltepe Piazza AVM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2018 ~ Ara 23, 2018

Anadolu yakasının genç, dinamik ve eğlence dolu alışveriş merkezi Maltepe Piazza AVM, çocukları en sevdikleri çizgi film karakterlerinden Transformers ile buluşturuyor.

Kolay ulaşılabilir lokasyonu, neoklasik mimari yapısı, açık alanda konumlanan keyifli restoranları, sahip olduğu marka karması, genç ve dinamik eğlence alanlarıyla yoğun ilgi gören Maltepe Piazza AVM, çocukların en sevdikleri ve en çok takip ettikleri çizgi dizilerden biri olan Transformers karakterlerini minik misafirleriyle buluşturuyor.

Filmleri ve çizgi dizileriyle 7’den 70’e herkesin sevdiği ve beğenerek takip ettiği Transformers dünyasının kapıları Maltepe Piazza AVM’de düzenlenen çeşitli etkinliklerle açılıyor.

Maltepe Piazza AVM’de, çocuklar 14-23 Aralık tarihlerinde 12.00 - 19.00 saatleri arasında maske boyama, greenbox, atış panosu, resim atölyesi, karakter eşleştirme oyunu ve meet&great etkinlikleri ile eğlenirken aynı zamanda sevdikleri karakterleri daha yakından tanıyacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT