Winx Perileri Bayramda Turkuazoo’da

Tarihler: 06 Ekim 2014 Pazartesi ~ 07 Ekim 2014 Salı

Yer: Turkuazoo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2014 ~ Eki 7, 2014

Çocuklar bu bayramda Winx Perileri ile sualtının sihirli dünyasını keşfe çıkacak. Dünyaca ünlü Winx Perileri; Stella, Bloom ve Flora’nın 4 - 7 Ekim tarihlerinde binlerce balık ile birlikte gerçekleştirecekleri muhteşem su altı gösterisini izleyemeye; ‘Okyanusun Gizemi’ni onlarla birlikte çözmeye hazır mısın?

Deniz hayatının güzelliklerini bir araya getiren Türkiye’nin ilk dev akvaryumu Turkuazoo, Kurban Bayramı’nda dünyaca ünlü Winx Perileri’nin muhteşem su altı dans gösterisine ev sahipliği yapacak.

Winx Perileri’nin yeni filmi ‘Okyanusun Gizemi’ne özel olarak yapılacak su altı gösterileri, 4 - 7 Ekim tarihleri arasında her gün 13:15, 14:15, 15:15 ve 16:15’te gerçekleşecek. Çocuklar su altı dünyasını Winx Perileri Stella, Bloom ve Flora ile keşfederken gösteriler sonrası gerçekleştirilecek etkinlikler ve sürprizlerle eğlenceye doyacak.

Çocuklar ayrıca Forum İstanbul AVM ‘de yer alan Turkuazoo’da köpekbalıklarından dev vatozlara, vahşi piranalardan dünyanın en garip kaplumbağa türlerine kadar on binlerce deniz canlısını yakından görme fırsatı bulacak. Ayrıca tüm çocuklar Kurban Bayramı boyunca 25 TL yerine 15 TL’ye Winx Perileri ile tanışabilecek ve bu benzersiz dünyayı deneyimleyebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT